Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 11 maj 2008

Nakenfis, morgondramatik och lördagsmys i solen

I torsdags var det då dags. Lille Rasmus blev naken och ökade väl då antagligen i värde ordentligt… :-) Eller helt naken blev han inte. Huvudet, manen, benen och svansen har fortfarande päls. Lille Rasse utan päls!Men det känns som att de gott kunde tagit lite mer. För det första så ser det ut som han har damstövlar och för det andra så hittade jag en tova som de missat på bakbenet. För det priset så tycker jag faktiskt att de kunde varit mer noggranna. Det gick ändå till drygt 1000 spänn… Så det är bara att ringa tillbaka imorrn och fråga hur de tänkt sej. Men allt gick bra i alla fall, han tog bedövningen och narkosen bra, fast det var väldigt äckligt att vakna utan päls. Men nu är han världens mysigaste kisse, som gärna ligger i knät och blir kliad! Och just det, kulorna fick han behålla. Jag hade i princip bestämt mej, men så skulle jag rådfråga veterinären, men man kan ju inte påstå att jag fick några råd… Har det jättegött hos husse :-)"Man kan absolut inte veta, jag vet inte mer än du om vad som är bäst!". Näe men jag har 2 års erfarenhet av fertila hanar, du har väl 42, liksom… Så först var han inne på att "kanske lika bra, det ska ju ändå göras och han sover ju ändå nu", för att sedan vända abrupt "Men är det ingen som ska para då, han är ju så fin!!" etc. Då fick Sandra kalla fötter. Är det gjort så finns det ju ingen återvändo. Så det får vara tills vidare. Och det är en helt annan kisse här hemma! Äter som en häst, sköter lådan perfekt, älskar att gosa, hoppar upp i knät och vill bli klappad och kliad. Han trivs uppenbarligen ypperligt som ensamkatt, vilket är lite skrämmande, jag har ju ändå två till… Jaja, han får vara ensam tills han ser anständig ut igen, sen får vi se.


Vädret är underbart, tränade i linne i torsdags, hur skönt som helst! Förutom en söm som skavde på undersidan av armen, så jag fick sår där, mindre behagligt. Vi är spellediga i helgen, så det är lite skönt. För nästa vecka blir det full fart, träning tisdag, match onsdag, träning torsdag och match lördag.

I fredags jobbade jag som vanligt. På ett sätt så känns det väldigt skönt att ha det där mötet på måndag, men samtidigt väldigt läskigt. Myndigheter är väl inte dom som står högst upp på min favoritlista direkt. Men man, man får ge det en chans helt klart, är inget annat. Blev inte mycket mer i fredags, lagade mat, drack vin, kollade på film.

Igår morse vaknade jag vid 6 av magens reaktion på vinet. Jag hämtade tidningen och gick och la mej igen. Så hörde jag att det var ett jävla liv utanför. Trodde det var en fågel, men så tyckte jag att nån vrålade "HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!" mellan varven. Våldtäckt och sånt är ju modernt idag så jag for upp. Från fönstret mot Storgatan ser jag hur det ligger en kärring strax utanför ingången till kåken mittemot, två karlar står lutade över henne. Hon vrålar nåt om "Ta bort den där idioten, han är fan inte klok, han slår ihjäl mej!!". Så gick de och hon låg kvar själv. Jag funderade på att gå ut ett tag, men jag hoppade över det. Jag ringde SOS och polisen istället. Fick beskriva vad jag sett och såg, hur personerna såg ut och så, och de skulle skicka en bil. Sen kom ena gubben ut igen, endast iklädd jeans, utan tröja och skor. Han försökte få upp tanten liksom "Kom med in, här kan du inte ligga! Nähe, då går jag in själv då!", men hon föll tillbaka som en fura. Kändes spontant som en hård fest med både det ena och det andra inblandat ballat ur en aning… Efter en stund kom en förbipasserande och pratade med tanten. Sen kom ambulans och polis, de körde iväg tanten, pratade med folk runt omkring, sen hände väl inte så mycket mer. Men får väl läsa om det i tidningen på måndag :-) Intressant med lite dramatik sådär på lördagmorgonen :-)

Jag la mej en stund igen innan Fredrik skulle till jobbet. Jag satte mej vid burken, gjorde ingenting. Kollade på Englas begravning och det var fint. Fast fattar inte hur syrran hennes kunde ställa sej och sjunga. Kunde inte bestämma mej om det var vackert eller dumdristigt. Jag hade då aldrig fixat det! Sen åkte jag till Lorina. Där var det full fart som vanligt, telefonen ringde i ett, en kompis kom, blev inte mycket tid att prata. Vi åkte ner till Hamnen med hennes kusin Jonathan och käkade glass. Sen gick jag upp till Phonehouse och störde Fredrik den timme som var kvar innan stängning.

Sen samlade vi vuxenpoäng ordentligt, måste jag säga! Packade filt, en flaska vin, lite vindruvor, ost och kex och knallade iväg upp på Jätten (en gigantisk "kulle" precis där jag bor), sen satt vi där i gräset och åt, drack, solade och hade allmänt mysigt. Fasen vad romantiska vi är! :-) Sen tog vi en promenad, åt korv på OK, sen gick vi hem. Kollade på Rock Star innan läggdags. En väldigt trevlig lördageftermiddag!

Nu är det söndagmorgon, sitter och funderar på vad vi ska hitta på idag. Några alternativ finns men inget är bestämt än. Känns som man borde ta vara på vädret i alla fall, nästa vecka skulle det bli strax över 10 grader… :-( Ikväll blir det Ljungsbro och Casanovas. Första gången som fullfjädrad grundkurs-buggare, hahaha :-)

Måste till sist gratulera vår stabila libero Karin som ska bli mamma, GRATTIS gumman, du kommer bli världens bästa mamma!!! Får väl säga Grattis till Marcus också, även om jag personligen anser att barn inte bör skaffa barn, och definitivt inte när tösen i förhållandet uppenbarligen inte kan hålla sej till en kille i taget. Men men, alla gör vi våra val…

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar