Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 12 oktober 2011

*****INFO*****

Hej på er trogna läsare, nära och kära och allmänt nyfikna!

Då varken jag eller Fredrik riktigt har talets gåva, för att vi inte orkar sitta och ringa runt till folk och för att vi helt enkelt inte riktigt vet hur vi ska lägga fram det så har vi bestämt att vi på detta sätt talar om för omvärlden att vi ska dela på oss efter ett antal år tillsammans. Beslutet är gemensamt och bygger inte på osämja eller några andra snaskigheter, utan vi har helt kommit fram till att detta är bäst för oss båda.

Vi bestämde oss redan för ett par månader sen men då vi vet att folk helt enkelt inte klarar av att bara acceptera och sköta sig själva så har vi valt att inte göra det offentligt förrän nu, p.g.a födelsedagar, utlandsresa och andra sedan tidigare planerade företeelser. Vi vet vart vi har varandra och det räcker för oss, så vi ville inte "försvara" eller "förklara" att vi t.ex. åkte på semester tillsammans när vi inte längre var ett par. Och semestern var hur trevlig som helst, så behöver ingen fundera på det!

Vi har båda nya lägenheter, kommer att flytta lite allteftersom och lägenheten vi har för närvarande kommer vi ha kvar t.o.m 31/1-12.

Det är tråkigt att det inte funkade riktigt som vi tänkte från början, men det hade varit ännu tråkigare om vi fortsatt ihop "bara för att", nu går vi vidare medan vi fortfarande är goda vänner, sams och överens istället! Vi är inte ledsna (även om det givetvis har funnits jobbiga stunder) så då behöver ingen annan vara det heller. Vi ältar inte, så det behöver då inte heller någon annan göra.


Genom att skriva så får vi fram det VI vill ha sagt till offentligheten om detta, alltså hjälper det inte att t.ex. ringa och tjata på oss, då blir vi istället bara irriterade, VI talar om VAD VI vill för VEM VI vill. Och så många fler detaljer finns faktiskt inte. Livet går vidare.
Tack.

Och ett JÄTTETACK från oss till er som redan visste om detta. Dels för att ni funnits för oss och dels för att ni visat att ni är RIKTIGA vänner som man kan lita när vi bett er att inte sprida något vidare! Ingen nämnd, ingen glömd men ni vet säkerligen vilka ni är!



Sandra & Fredrik

4 kommentarer:

  1. Skönt att du hat hittat lägenhet nu med! Det här kommer bli bra ska du se :)

    SvaraRadera
  2. "Anonym" (så anonym man nu är när man skickar från en mobiltelefon), du verkar sitta inne med info som är helt ny för oss båda, berätta gärna mer, det lät intressant!

    SvaraRadera
  3. Håller med Therese, bra skrivet!
    Skönt att ni är sams, det underlättar ju allt.
    Kramar till er båda! //Anna W (ex.B)

    SvaraRadera