Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 24 oktober 2011

Telefonförsäljare, vinnare igen, visning av lägenheten och helgens kräftskiva

Kan börja med att säga att det var ganska smidigt att säga att man bor på ett hem med dygnet runt-övervakning när det ringer stollar och ska marknadsföra sitt nya tvättmedel som är sååååå bra för det skickas direkt hem till dörren!! "Vem har hand om tvätten hos er?" "Personalen", "Hur många maskiner blir det på en vecka?" "Det beror helt på vilket humör vi varit på", "Vad använder ni för tvättmedel?" "Något vitt pulver i en kartong". Orka liksom, vill jag ha nåt jävla tvättmedel hemkört till dörren så beställer jag väl det??? Samtidigt som det faktiskt är ganska skrämmande det där med försäljning. De har ju inte en aning om vilka de ringer till, tänk om man varit en smula mer eljest än vad man faktiskt är och beställt hem 300 kg tvättmedel i månaden i 2 år eller nåt?? Bara för man har en mobiltelefon så tar de för givet att man har koll?

Och ibland ligger glädje och kaos verkligen nära varandra..!!
Satte mig i godan ro vid datorn och Eva hojtar till och undrar vilken adress jag har. Då har man ännu en gång vunnit en tävling som man glömt att man varit med i... Smidigt! På fredag är det Vadstena-kväll i Parken med Casanovas, Wahlströms och Hub Caps och om man svarade på en löjligt enkel fråga (Tror det var i hur många år Wahlströms har turnerat) så kunde man vinna nåt slags VIP-tjosan. Bli hämtad med taxi, äta supé med banden (vågar man hoppas på köttfärssås...??), dansa till dem och sen bli hemskjutsad igen med taxi. Så jaa... Grattis till mig själv då! :) Vad retligt, vad sitter man och pratar med dem om då...?? Sen var det för två, nån som känner sig manad att följa med?
Men kul ändå, fick känna mig lite glad en stund i alla fall!

Sen ringde telefonen igen. Inget tvättmedel denna gången, utan ta mig fasen nåt ännu värre - hyresvärden!! Nu ska hon visa lägenheten imorrn, tre ggr t.o.m. Och hur säger man... Vi är inga vänner av ordning och har heller aldrig varit. Så nu sitter man här och funderar på om det finns nån giftig växt i närheten som man kan stoppa i sig. Dessvärre är ju alla krukväxter här stendöda. Hur gör man, vart börjar man kanske främst VARFÖR BARA JAG???? Jag är inte skapt för att bo ihop med nån, det bara är så. "Nix, det där har inte jag lagt där, varför ska jag då plocka bort det??". Och i "vanliga fall" skulle man kanske kunna köra med den dealen att "En jobbar, då tar den ena mer ansvar hemma.". Så fungerar det inte här, kan jag säga, men tänker inte utveckla det mer.
Man skulle ju kunna börja med disken som är här och ställa ut i köket.....om det nu fanns nåt ställe i köket att ställa dem på... Börja med att stor-diska?? Tjena du, jag är inte vidare bra på att diska så därför använder jag minimalt med pinaler när/om jag äter, varför ska då jag behöva ta hand om ett helt berg?? Och fan vet om man inte skulle hitta nåt levande om man skulle börja rota bland det där.
Just ja, jag tror jag har en dunk glykol i bilen och en tetra juice i kylskåpet! Jag tar med katterna och flyr så får de väl göra vad de vill med skiten här, jag för sjuk, det har jag papper på!!
Fan, fan, fan, FAN!!!!!!

Och baksmälla börjar jag känna av igen, eller om jag helt enkelt bara blev skitnervös av allt nu, två dagar efter fest, det är rutinerat... Jädrar vilket party det var i hönsgården i lördags!!
Bevisat! Det GÅR att få det skitmysigt (och varmt!!) i ett kylrum i ett hönshus!
Räkorna var lite dåligt tinade...
Minns knappt när jag drack snaps senast och definitivt inte så många som.....jaa, ett antal som var mer än fingrarna på handen i alla fall. Och ett gäng polacker var där och hetsade, dessutom. Men men, vi hade ju roligt i alla fall! :) Himla kul att träffa alla gamla rävar igen! :) Och nu var det väl inte så mycket att direkt reda ut, men inblandade fick i alla fall lufta lite, även om det mest handlade om Arbetsförmedlingen som satte en människa på det där jobbet och inte tyckte att man behövde tala om vissa detaljer om min hälsa. Exempelvis epilepsi. Det fanns vissa åsikter om det, och det tror fan det. Skönt även för dem att få tala om att det inte var MIG de surat till lite på.

Framåt natten kom Fredrik och hämtade mig och sen antar jag att jag somnade rätt gott. Brukar bli ganska intressant bakfull jag, jag vaknar på morgonen, känner att "Vad fasen, lite huvudvärk bara, vilken tur!", sitter uppe en stund, pysslar lite, och sen bara smäller det till. Blir yr, kallsvettig, mår illa, vet knappt vart jag är. Bara att gå och lägga sig igen. Tror jag blev hyffsat människa igen vid 23 igår kväll... Nu känns allt som sagt väldigt olustigt, men jag vet inte riktigt varför, kan nog vara en kombination av allt. Ikväll blir det att röja i alla fall... Kan ju i alla fall försöka börja med tidningarna som ligger på golvet här.....och flytta till golvet i köket där de andra tidningarna ligger... Det går fan inte att STÄDA här, man bara flyttar runt skiten.

Sen lovade jag väl lite PM's också så här kommer det! Kvalitén är väl sådär men jag är tyvärr inte längre och kameran filmar inte bättre :)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar