Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 11 oktober 2011

Två bragder på en vecka och spinning-säsongen har börjat

Jaa det var väl ingen dålig fotbollsmatch det inte...! :) Och undra om Tjällmo eller kanske Fågelsta eller nåt skulle vara intresserade av en kille vid namn Zlatan Ibrahimovic, för i landslaget har han då fan inget att göra!! :)
Men jag satt faktiskt och laddade för en liten känga till kommentatorerna. De lyckades kläcka "Sverige har gjort TVÅ mål på Holland, som vanligtvis har ett suveränt bra försvarsarbete!!". Jo men när målen kommer på frispark (och vilken frispark sen...!) och straff så kan man ha hur bra försvar man vill, det hjälper liksom inte. Så det var skönt att Toivonen fick balja in ett "riktigt" mål också! :) Två bragder på samma vecka, först Piraterna och nu detta, jag hoppas att Motala-hjärtana klarar av detta! :)

Jag har i alla fall låtit mitt hjärta jobba idag. Jag hoppas det var positivt :) Har nämligen varit på spinning, för första gången på....länge. De har ju haft sommaruppehåll och startade förra veckan och idag kände jag att det var dags! Och det funkade väl skapligt i alla fall! Ganska tråkig musik, bara *dunk dunk dunk*, inte vidare energi-givande. Tacka vet jag schlager och dansband och sånt som man blir lite glad av, men alla tycker visst inte som jag :) Sen var det ganska kallt i lokalen, fick sådär ont i bröstet som man kan få när man anstränger sig utomhus i kyla. Det var väldigt irriterande! MEN jag tog mig igenom det! :)
Nu har ju Actic även börjat med lite andra pass, men det var bara "Step" som verkade vara nåt för mig så det tänkte jag köra imorrn. Men det var visst fler som tänkt, listan var redan full, även reservplatserna! Så det blir spinning på fredag igen istället. Sen kanske lyfta lite skrot nån av dagarna också (har granskat bikini-bilder från Gran Canaria...). Är ju borta måndag, tisdag och onsdag nästa vecka så då blir inga pass så det är lika bra att gå ut hårt! :) Fålehagen är nog tyvärr slut för iår, om det inte blir nån värme-knäpp. Nu efteråt känns det som jag saknat Actic, men hade nån frågat mig vid 17:45 så hade nog vederbörande fått något i huvudet... :)

Annars har jag inte gjort så mycket, fortsätter med mitt hemlighetsmakeri. Marie, fasen vet om inte du har inspirerat mig till hur jag ska lösa i alla fall ETT av alla problem... Vi tar det över téet imorrn :)

Om man skulle krypa till kojs då, imorrn ska jag träffa en handläggare på Arbetsförmedlingen. Wish me luck...

Och till piloten som kör sträckan Las Palmas -----> Gardemoen imorrn: Det lilla lugna va - värdefull last!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar