Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 22 oktober 2011

Inte alls kräftskive-laddad och Pirat-hyllning på Torget

Borde fixa till mig så gott det går inför kräftskivan, men har inte minsta lust :( Lite som vanligt när jag ska göra nåt, innan man kommer iväg så är det pest och pina men sen brukar det ordna upp sig rätt skapligt ändå i slutänden!
Blev på rätt dåligt humör nu när jag kom hem från stan, försöker att strunta i det men vissa människor gör mig verkligen SÅ besviken!! För att inte tala om hur orättvist behandlad jag tycker att jag blir/har blivit. Sen är det inte alltid det lättaste att veta vem man egentligen borde vara förbannad på, så man får väl försöka nöja sig med att vara arg på enbart situationen.

Skulle hur som helst behöva en riktigt varm dusch, höll fasen på att frysa ihjäl nere på stan!! Men trevligt var det i alla fall! Eller jaa, från och till i alla fall. PM's levererar ju alltid och när de lirar så är det svårt att vara stilla.
 (Filmade även lite som jag tänkte lägga upp, men det tar sån jädra tid att ladda upp så de kommer imorrn istället!)

Sen var det några lokala ungdomar som sjöng och hade sig, men då blev det mer "modern-musik" och orka stå och lyssna på det då... Och ännu värre, om de dessutom skrivit EGNA låtar. Kan säga att *party party*-stämningen sjönk ganska hastigt. Sen får de vara hur skickliga som helst men det är nog inte riktigt vad folk vill höra sådär. Emellanåt blev det ganska bra publik-flykt.

Träffade mamma och Sofia på stan och de hade Elliot och Oskar med sig. Så nu fick jag pussa massor på min födelsedags-jycke!! :) Fast det var bara Oskar som kom med på kort:

Efter ett tag rullade kortegen med Pirat-förarna in i stan och de kom upp på scenen och kunde presenteras och hyllas! :) Detta var väl ungefär det jag såg:
Förarna är de i svarta tröjor...
En något bättre bild på grabbarna, lånad av Motala/Vadstena Tidning:


Det var glädje, musik, applåder som aldrig ville ta slut, guldregn, vissel och jubel och världens stämning! Men sen tycker jag att Motala Kommun, eller vilka det nu var som anordnade det hela, gjorde en riktig blunder: Okej, SM-guld, alla vill gratulera, hylla och fira men att släppa in ungefär 20 "höjdare"; landshövding, ett antal kommunalpolitiker och ordföranden från olika håll, på scenen, som alla skulle stå och hålla tal. Där kan man ju säga att festen kom av sig totalt, ungefär 70% av publiken lämnade Torget. Absolut att representanter från kommunen ska få gratulera men det blev lite väl mycket. Och hur kul kan det varit för de polska förarna att stå och lyssna på det där?? De trista talen kunde de väl sparat till banketten ikväll istället? Så när PM's återigen klev upp på scenen medan förarna satt och skrev autografer så var det fasen inte mycket folk kvar! Mycket tråkigt och kändes helt klart en smula onödigt!

Och kallt som satan i gatan blev det som sagt. Var knappt att tår och fingrar var vid medvetande när jag gick hem. Så en varm dusch vore högst välbehövlig...!

Ska väl försöka sätta lite fart här. Kan ju kanske lukta lite på Gran Canaria-romen så kanske jag kommer i stämning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar