Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 29 oktober 2011

Genombrott på psyk? och VIP-gäst på Vadstena-kvällen!

Borde sova, men det är väl ungefär som vanligt - kan inte. Väldigt trött men kroppen vill inte riktigt ge med sig ännu.

Men det kanske inte är så konstigt, har varit en ganska lång och ansträngande dag idag! Jag var hos Joakim och nu jädrar verkar det som att det kan börja hända grejer, kanske vi äntligen kan komma nånstans! Jag tänker inte skriva alltför mycket om det, lite privatliv tänker jag faktiskt ha :-) Och nu är vi inne på sånt som kan finnas förträngt och såna saker. Jag kan väl säga som så att jag satte mig emot det här att sjukvården gör det så väldigt lätt för sig. Någon tyckte att den kunde läsa ut Aspergers syndrom ur ett antal, enligt mitt tycke, rätt fåniga tester och sen dess har det ENBART handlat om det! Fasen vet om jag skulle kunna åka in med brutet ben eller brusten blindtarm utan att de skulle kunna få ihop det med Asperger. Det finns väl även kanske lite annat som både har hänt och även fortfarande händer i mitt liv som påverkar sinnesstämningen, Aspergers syndrom eller ej! Så nu ska vi ägna ett antal timmar åt ett speciellt tema och se vad vi kommer fram till! Jag tror/hoppas att det finns nån därute som blir rätt glad över att läsa detta... ;-)

Så det var det och efter nästan 90 minuter med psykolog så är man ganska utpumpad!


Sen hem och förbereda kvällen. Dags att vara VIP-gäst i Folkets park! :-) Igen, jag har ju faktiskt varit det en gång tidigare men då var det noll koll. Vi skulle vara där skittidigt av nån anledning som ingen visste när vi kom dit, dörrarna var t.o.m låsta. Och välkomnandet vi fick var ungefär "Jaha... Jaa jag vet inte..." och sen att en av de ledande figurerna i "Motala-skandalen" för er som minns den, kom och härjade om att vi fick hitta på vad vi ville, men in i restaurangen var vi INTE välkomna för mat ingick minsann INTE!!!! Näe och semesterresor, husbyggen, båtar och allt vad det var ingår fan inte när man får tillgång till statens kontokort heller... Men tack för bemötandet! Kohuvve.

Men som sagt, denna gång var det nåt helt annat!! Blev upphämtade med taxi utanför porten och chauffören ringde t.o.m och sa att han var på väg :-) Kom till Folkets park, hängde in ytterkläder, fick en fördrink, satt och lyssnade/tittade när kvällens band -Casanovas och Wahlströms- hade soundcheck. Jädrar vilket jobb!! Och jädrar vad de faktiskt kan fuska med ljudet! :-) Det är inget som random människa tänker på men när man fick se hur de jobbade steg för steg så blev det tydligt. Men bara det låter bra så är det väl skitsamma! :-)

Sen var det mat. Fläskfilé, potatiskaka och skysås. Och det var väl ätbart. Men inte fan kom det direkt från någon ugn eller så, de hade nog haft sitt lilla äventyr ute i "det fria" innan det hamnade hos oss. Det var med andra ord inte varmt. Knappt ens nästan. Köttet var fint (=ihjälslaget, dött, färdigstekt och fritt från senor, brosk, klövar, ögonglober, päls och annat aptitförstörande), men segt så iutavfan! Hade behövt en bra sekatör eller nåt för att komma igenom det där smidigt. Potatiskakan var inte heller varm, dock hade den en gång varit det för den var bränd så den var rent knaprig och salt som bara den! Men men, "gratis är gott" heter det ju så det var bara att sleva på och tugga, tugga, tugga, tugga. Hade min far suttit på en fet förmögenhet så hade jag nog bjudit med honom istället för Fredrik :-P Näääeeee....!!

Sen nån hallonmousse-bakelse till efterrätt. Hade räckt med halva. Så maten var väl ärligt talat sådär men det var ändå trevligt att sitta där och lyssna på hur banden kört fast med bussarna i snödrivor och allt vad de styrt med under åren!

Sen började dansen. Och idag tog jag inte ett steg. Så länge Fredrik satt bredvid så gick folk omvägar *höhö* men så fort han reste på sig så dök det alltid upp nån men då var ju jag stol-, bord- och väsk-vakt. Så det blev bara att lyssna idag! Lugnt och behagligt, man har koll på folk och slipper förhoppningsvis armbågar i skallen.


1.30 väntade taxin. För tidigt tyckte jag, men det var inte mycket att göra nåt åt då! Om drygt en månad kommer jag se delar av Parken från köksfönstret :-) Så hem ordentligt kom vi också!

Det var en trevlig och kul kväll, och en riktigt generös vinst av Motala Tidning! Vi var ju ändå tre stycken som vann två biljetter var! Och extra kul var det att Eva hade vunnit också! Vi har varit på mååååånga Casanovas-äventyr genom åren :-D


Nu är klockan 5, om man skulle försöka få sig några timmars sömn... 


Published with Blogger-droid v2.0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar