Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 30 mars 2010

SIUS-konsulent, ljussim och kaninmat

Ännu en ganska seg dag. Jag var på arbetsförmedlingen och träffade min SIUS-konsulent Uno. Och han verkade väl helt okej. Dock så hade han inga papper från sjukvården om mej så det får jag fixa fram. Och så ska vi ses nästa vecka igen så får vi se hur det går med praktikplatsen.

Sen gick jag hem, kollade på ”Rederiet”. Framåt kvällen åkte jag och tränade. Först sprang jag 5 km på löpbandet och sen testade jag det omtalade ljus-simmet. Men jag vette fan… En stor bassäng, Mix Megapol, några värmeljus och bortemot ungefär 200 kärringar. Näe jag blev så stressad så jag gav upp efter 30 minuter, brukar ju simma 60 annars. Tur jag sprang innan så man fick lite motion…

Och nu sitter man här. Blev en räksallad från ”Robertos” ikväll. Smakar inte så mycket med sallad, men jag blev mätt i alla fall.

Det är lite små-jobbigt nu, mycket som knallar runt i skallen. Men har ju haft mina dalar i många år nu, men tycker aldrig man ”vänjer sej”. Och det vänder väl nån gång denna gång också, vore konstigt annars…

Trött är jag så ikväll blir det förhoppningsvis till att somna tidigt. Imorrn är det bassängträning och antagligen vanlig träning också, mer vet jag inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar