Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 9 mars 2010

Katter bortskänkes (nästan), vaxat ben, gayig mössa och ny choklad

I morse var katterna billiga…! Jädrar vad de for runt!! Så man var ju minst sagt ganska vaken när klockan ringde vid 9 och redo att lägga ut en annons på Blocket.se… ”P.g.a ändrade familjeförhållanden…”… Och de hade haft ordentlig fest i natt! I hallen låg en sax och en penna, i köket var en lampa vält, det mesta på kylskåpet var nerrivet, på sovrumsgolvet låg en brödpåse….med en hel limpa i!! Ytterst duktiga djur det där! Tror aldrig Fredrik kommit iväg till jobbet så snabbt…! :) Och jag lade mej för att läsa tidningen, och då var Hedwig tvungen att sätta sej på min rygg. Och så kom Sune uppfarande och hon gjorde en ”burn-out” jädrar…!! Men hon hann inte mer än komma ner på golvet så var hon uppe på ryggen igen, och så upprepades proceduren ett antal gånger. ”P.g.a allergi”, låter det bättre…?? http://bloggworld.se/wp-includes/images/smilies/icon_confused.gif

Kl 10 var jag på ”Harmoni” och luggade benen. Jag trodde man skulle vänja sej vid det där men icke! Det känns fortfarande som att långa remsor skinn slits bort. Men skönt att slippa hålla på och hyvla sej varannan dag!

Sen gick jag upp till Fredrik och terroriserade honom ett tag. Det börjar bli dags för ny mobiltelefon så vi forskade lite i det. Man KAN bara inte ha en telefon längre än vad bindningstiden är, haha :) Så vi får väl se vad det kan bli!

Sen gick jag hem, virkade mössa och kollade på ”Rederiet”. Denna mössa var ju meningen att Fredrik skulle ha, men färgerna blev lite väl skarpa så jag behåller nog den själv… :) Nån måtta på gay-igheten får det allt vara! ;) Så spelade jag lite piano, fick ju hem två nya böcker igår. Men det blir det lilla lugna, behöver ju inte underhålla grannskapet det första man gör :) Konstaterade att Leonard Cohen’s ”Halleluljah” har en väldigt intressant text, det har jag aldrig tänkt på förut! Men fin är den…!

Jaa, och nu är det kväll. Två av mina pojkar vilade sej i soffan förut, är de inte söta??



Och så har vi ätit varma mackor. Nu spelar gubben tv-spel och jag är här… Och äter choklad gör vi. Hittade denna på Ica igår och tyckte det såg intressant ut!



Men njaa… De är portionsförpackade och man förstod ganska snabbt varför. Det räckte gott och väl med en bit. Smakade mest choklad, och så lite nougat. Ingen kola alls. Men det var väl skönt iofs, så slapp man bli beroende av nåt! :) Det räcker med semlor. Är ju inne på spurten nu innan påsk så idag blev det två stycken. En till frukost och en till…eftermiddagsfika eller nåt. Fast det var snik-varianten; Ica’s ”mini-semlor”. Inget fel på dom förutom då storleken…!

Imorrn blir det sovmorgon och sen bassängträning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar