Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 10 mars 2010

Bassängträning, hånet till folk i hyreslägenheter och tjusig huvudbonad

Har varit och badat idag. Och kroppen mådde lite bättre än vad den gjort senaste veckorna, så idag var det rent av angenämt igen! Och avslappningen gick bra, bara att jag nästan trasslade in mej i trappen. Har ju ”flyt-korvar” under huvudet och så lirkar jag in fötterna i räcket så jag inte ska flyta iväg, men det blev lite väl intrasslat idag. Sen blev det en lång varm dusch, det var inte fel alls!

Nu tvättar jag. Och jag vet fasen inte mycket som är tråkigare!! Kånka med brötet i trapporna, in i maskin, upp för trapporna, ner 40 minuter senare, ut ur maskinen, in med nästa lass, in i tumlaren,  in i torkrummet, upp i lägenheten 40 minuter igen… *SUCK* Och ”torkrum”… Finns det värre hån mot lägenhetsinnehavare eller?? Har man tur så möjligtvis att ett par strumpor kan torka på 4 timmar…! Slutar ju alltid med att man ändå får hänga kläder överallt i hela lägenheten! Och VARFÖR kan man inte göra torkrum anpassade för pygméer??



Jag räcker ju för faen inte upp!! Kul att få hoppa för att kunna hänga över kläderna…

Och inte fick jag med mej hårborsten till badet så det blev mössa istället. Och den har jag fortfarande inte kommit ur. Perfekt tillfälle att visa upp min fina virkade mössa…! :)




Hörde jag mys-mongo…?? Helt rätt! Mys-mongo och fantasi-foster, det är jag det! :D

Nähe, husmors-plikten kallar…! SNART är det färdigt…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar