Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 7 mars 2010

Pysslat lite hemma, kollar på ”Wallander”

Paus i söndags-filmen. Detta är helt klart en av de bättre ”Wallander”-filmerna; ”Mastermind”.

Och åter har en helg gått. Blev inte mycket gjort idag heller. Vaknade tidigt och kunde inte somna om, så jag la mej i soffan och virkade och kollade på ”Rederiet”. Då somnade jag som en liten kulting…!

Annars så har vi pysslat lite här hemma, satt upp lite lampor och så. Är lite mer tavlor och sånt som ska upp och sen ska det storstädas rejält. Skönt att det inte springer folk här så ofta :) Jag fyller ju år snart, men hörde rykten om att det blev till att äta ute då :)

Veckan blir lugn. Harmoni på tisdag och sen fick jag kallelse igen för cellprovskontroll. Se om det går bättre nästa gång :) Hoppas jag får lite besked från försäkringskassan snart så jag vet lite vad som händer den närmaste tiden. Nu tror jag att jag skickat in det jag ska i alla fall, men man vet ju aldrig om det duger åt dom…

Nu fortsätter filmen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar