Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 28 mars 2010

En sömning helg, ljusparty i Linköping och söndagspromenad

En seg helg är slut. Har varit så trött den här helgen så det finns inte! Är säkert det ”uppiggande” vädret, men det är väldigt skönt att det är på väg åt rätt håll nu i alla fall…!

Var fasen medvetslös imorse (kl 11…) när klockan ringde. Men på med kläderna och sätta sej i bilen och hämta upp Marie och sen åka vidare till Linköping. Vi började på ”Djurmagazinet” då Izza gjort konfetti av sin toffel som hon har medan klon läker, så det blev att införskaffa en ny. Sen till Hanna på ljusparty. Jag satt mest och gäspade faktiskt… Sortimentet var precis samma som hos Anna så jag hade ju det mesta, men lite handlade jag och Marie och delade på i alla fall :) Så man kan elda, fast man har massor ljus så blir man ändå snål och inte vill elda så de tar slut… :)

När jag släppt av Marie fick jag ha konsert för mej själv i bilen för att inte somna. Repertoaren bestod av Evert Taube och Björn Afzelius, det är musik det!! :) Och vaken höll jag mej… När jag kom hem trodde jag Fredrik slagit i huvudet eller nåt, han ville ut och gå. Så det gjorde vi! Vi traskade bortåt Bondebacka och plötsligt var vi i Verksta’n och då går det ju inte att gå hem utan att ha fyllt magen på ”Matverksta’n:) Räkfylld spätta med stekt potatis. Fast idag vette fan vad de gjort, potatisen var inte genomstekt, fisken var ”sladdrig”. Näe då har de åstadkommit mycket bättre mat!! En sväng in på Östenssons på hemvägen, behövde ju lite godis till kvällens film :)

Vi såg fyra rådjur i en trädgård, de måste verkligen irrat bort sej, det var ju långt till skogen! Försökte ta kort på dom, men det gick sådär… Mobilkameran är inte vad den har varit, annars har jag blivit så van vid andra kameran men den var ju såklart inte med när man behövde den…



Nu vet jag inte hur spännande det är med rådjur, men för oss avgas-barn är det en upplevelse...! :)

Nu väntar jag bara på att ”Johan Falk” ska ta slut och sen är det läggdags. Imorrn är det träning igen! Jag hoppas min fot håller, den har bråkat lite. Utsidan av fotsulan liksom. Det gick skapligt att gå i alla fall, bara man fått upp farten så :) Jag vet inte hur smart det var att börja med att löpa 8 km när man knappt rört sej mer än nödvändigt på 3 månader… Men det är ju jag i ett nötskal, tålamod är inget jag har överskott av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar