Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 18 mars 2010

Ännu en kryssning. Snart läggdags…

Då var men hemma igen efter ännu en tur på Östersjön. Och denna gång har det verkligen varit toppen!! Marie var verkligen hur rolig som helst att åka med!! Så vi har druckit gott, pratat med trevligt folk, handlat tax-free, lyssnat på bra musik (Highlights och Janne K) och givetvis pratat en väldig massa skit! :) Fast dricka var ganska lugnt, har kommit på att man mår bäst av det, både på kvällen och dagen efter :) Några Smirnoff ice (vilket gjort att min mage stått i ungefär 7 hörn idag) och en miniflaska Bayleys och sen var det vatten. Jo jag köpte faktiskt en drink; Brown elephant. Amarula cream, mjölk och coca cola. Betydligt godare än det låter!! :) Så det blir nog en resa snart igen, hoppas jag! :) Så himla skönt att bara komma hemifrån och rensa skallen emellanåt. Tack Marie, för riktigt trevligt sällskap!!

Jaa, det var en kort uppdatering, men det får räcka. Är trött som en gnu, man sover ju inte så väldigt mycket på de där resorna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar