Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 4 mars 2010

Fika hos Marie och kryssning bokad!

Då var det kväll. Blir nog ”tidig” kväll, sov dåligt i natt. Var t.o.m uppe tidigt i morse!

Idag har jag varit hos Marie och fikat och pratat! En sån där bra dag då vi nog hann beta av det mesta :) Och så bestämde vi att det blir en resa på Ålands hav inom kort. Och när jag kom hem så såg jag att jag väldigt lägligt fått erbjudande från Viking-klubben, så denna resa kostar 60:-… Helt klart överkomligt! :) Det ska bli riktigt kul!! Kan ju hoppas att Cinderella kan ge fan i att frysa fast, som de andra båtarna verkar rätt duktiga på…!

Mycket mer har det inte blivit. Jag skalade potatis och Fredrik kokade den, och grillade kyckling i ugnen *mums*. Sen så har jag suttit här… Funderar på att virka mössa, gjorde ju klart min första igår! Den liknar mer ett epilepsi-anfall än en mössa (bild KANSKE kommer…) men skön som satan!! :) Så nu ville Fredrik ha en också så jag ska väl försöka sätta igång innan vintern är slut… :)

Ska kolla när Fredrik spelar tv-spel nu!

1 kommentar: