Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 mars 2010

2-1 i matcher till DIF, intressant ordval i live-rapporten och äntligen tzatziki

Kvartsfinal nr 3 har precis slutat. 4-0 till Djurgårn! :D Allt är preciiiiis som det ska! Eller jaa, kanske inte DIF’s egna live-rapportering av matchen på hemsidan… Eller vad tycks om t.ex. detta?



Det är ju nästan så det är lite gulligt! Vilken vuxen människa (mer än jag) använder ordet ”honoms”..?? :D   Jaja, matchen är vunnen och på torsdag är det dags igen!

Måndagar är bra tv-dagar. ”Håkans bar”, ”Svenska Hollywood-fruar”, ”Bostan tea party”. Man kanske är lättroad men jag ser ett visst underhållningsvärde i det där :) Neurotiske Håkan är ju bara bäst! Fast iofs, tycker jag ser ett mönster bland bartenders på Cinderella:)

Och ätit har vi gjort. Kycklingfilé, klyftpotatis och tzatziki. Riktigt gott, har gått och varit jobbigt sugen på tzatziki ett par dagar nu, så det satt inte fel alls! De kalorier jag brände idag återkom nog rätt snabbt :) Men imorrn blir det att svettas igen!

Gonatt!



Mina favorit-pojkar tar det lugnt på kvällskvisten!

1 kommentar:

  1. Ja jag måste säga att man blir lite upprörd när en vuxen människa säger honoms…. det är ungefär som 4:e klassarna som skriver doms, men dom är 11 år… hehe…

    SvaraRadera