Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

fredag 26 mars 2010

Simultankapacitet, en dag på stan, en stackars dragspelare och DIF till semi!!

Just nu sätts min simultankapacitet på prov… ”Så ska det låta”, ”Let’s dance” och femte kvartsfinalen mellan Djurgårn och Brynäs, SAMTIDIGT!! Det löste sej väl någorlunda smidigt ändå då ”Så ska det låta” inte visades på SVT Play förrän efter programmet, så just nu rullar ”Let’s dance” och sen hockeyn på radion. Jag hinner ju t.o.m dricka öl och blogga samtidigt :) Fast jag tror att jag bara blir 50% lycklig idag; Djurgårn går till semi men Claudia vinner dansandet… Blir så sne’ när jag läser om ”Nu är det minsann en tjej’s tur att vinna!!”, men det är väl inte könet som avgör hur duktig man är på att dansa?? Claudia är absolut jätteduktig, men hon har ju tagit danskurser tidigare (vilket hastigt togs bort från hennes blogg när det började gå bra i ”Let’s dance”…) och det är fan så mycket enklare att vara tjej och följa i dans än att vara kille och föra! Fast jag kan väl inte påstå att detta direkt håller mej sömnlös… :)

Annars så mailade jag ju min handläggare på arbetsförmedlingen igår kväll och berättade om praktikplatsen, bad henne höra av sej, och i morse hade jag fått ett mail där hon sa att det lät väldigt intressant, att jag var duktig och att hon skulle ta tag i det när hon hann. *YES, 3-0 till DIF!!!!* Och det blev inte idag i alla fall, hade ju velat ha det klart innan helgen…! Men får hoppas på att det blir klart på måndag då.

Annars så har jag gjort stan med Pernilla och Jennifher idag. På stan med pengar för första gången på riktigt länge, klart det bidde lite shopping! :) Fast inget speciellt så, ett par linnen, en top och en hårklämma :) Och så fikade vi. Och sen ska Jennifher göra ett examensarbete som gick ut på att gå in i butiker och vara ”jobbig kund” och kartlägga hur personalen *Brynäs reducerade till 3-1…* hanterar detta. Så vi gick in till Fredrik och övade lite, haha :D Men mitt hjärta han klarade testet galant, han stod bakom disken och ignorerade oss, försökte se upptagen ut och skakade på huvudet emellanåt :) Bättre lycka i nästa butik, Jennifher! :D Men har ALLTID kul med Pernilla och Jennifher, fy fasen så dant det blir emellanåt!! Utanför Gallerian står en sate och sliter i ett dragspel och har en skylt bredvid sej ”I have no job and no money but 15 children” typ och det går ju så klart ut på att man ska skänka pengar och han ler stort och säger ”Hello!” till alla som går förbi. Men det låter helt och hållet förjävligt!! Han har bara en låt på repertoaren så den gick man ju till sin stora fasa och gnölade på själv efter ett tag. Hur som helst så började vi diskutera hur vi kunde hjälpa den här arma själen lite, man kanske skulle ställa sej bredvid och sjunga lite, kanske dansa, twista, stampa takten, knäppa fingrarna. Till slut kom Jennifher fram till att det kanske vore en idé att vissla en stump till hans dragspelskomp, men så var ju problemet hur man skulle fråga honom om det var okej. Vi kom till förslaget ”Can I blow with you??”, men sen fick vi ge oss, vi skrattade ju så vi alla tre såg liemannen i periferin. Sjuk humor…?? Nope, inte alls! :) Man får bjuda på det ibland! Men en trevlig dag i det stora hela, helt klart! :)

Annars så är jag lite gräsänka ikväll, Fredrik är på födelsedagskalas i Skänninge. Fasen så gött att kunna dricka sin öl och ha hockey på på radion precis hur högt man vill…! Jag har säkert sagt det förut, men JAG LOVAR, det är JAG som är kvinnan i förhållandet här..!! :D

Det var väl allt för ikväll, men HEJA DIF och HEJA MATTIAS!! :D

Och förresten, på tal om hockey… Så här jädra glad var jag i Cloetta center för ett par veckor sen… *2-3 mellan Brynäs och Djurgårn… För fan, inga dumheter nu!!!*:
Jag kan allt vara en glad skit ibland, när jag är på det humöret! :) Men jädrar vad konstig min hårfärg ser ut...!
Jag kan allt vara en glad skit ibland, när jag är på det humöret! :) Men jädrar vad konstig min hårfärg ser ut...!

Och DÄR tog sej Djurgården vidare till semifinal efter 3-2 i matchen och 4-1 i matcher, GÖTT!!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar