Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 14 mars 2010

Bordshockeyturnering, vilse i Cloetta center och (ännu ett!) schlager-fiasko

Lite segt såhär dagen efter :) Men det var riktigt skoj igår!! Först samlades vi i en gammal fabrikslokal och drack öl, käkade korv och spelade bordshockey-turnering :) Var inte riktigt nyligen som jag spelade det senast direkt! Men jag kom till semifinal, det tyckte jag var fullt godkänt! Tredjeplats i Autoliv-mästerskapen i bordshockey :)

Sen åkte vi buss in till Linköping och Cloetta center. Och upplevde vinterns förhoppningsvis sista snöfall… Tur att det var snabbt övergående!

Mysko väder
Mysko väder


Cloetta center

På centret blev det en tur till puben innan matchstart. Det är kul att se hockey live, blir himla härlig stämning i hallen! I första pausen blev det en sväng till puben igen :)


Inte direkt ensam...
Inte direkt ensam...

I andra pausen skulle jag möta upp Pia i supporter-shopen så jag ilade ner dit. Då var hon givetvis inte där så efter en stund tröttnade jag på att vänta så jag gick tillbaka till min plats. Var tanken i alla fall… Ärligt talat så gick jag fet-vilse! Hittade ju för fasen inte trappen upp!! Och när jag äntligen hittade en trappa, då kom jag till nån jädra restaurang. Till slut hittade jag en hiss och tog den upp till rätt plan. Fasen, det är inget litet smidigt ställe, det där bygget! :)



LHC-HV71


LHC-HV71

Efter matchen, som slutade 4-3 till HV71 efter förlängning, åkte vi tillbaka med bussen. Samtidigt fick jag live-rapport från omröstningen i melodifestivalen. Återkommer till det spektaklet… Vi hoppade av i stan, Pia ville gå till Brygget, men där var det…



…så vi gick vidare till Wetternmagasinet istället. Där var det väldigt dåligt med folk, men i brist på annat så får man ju roa sej själv och jag hittade en pajsare som var en jäkel på att bugga så där förbrändes ganska många kalorier en stund! Det är himla kul med folk som verkligen kan det där och inte bara sliter och drar! Sen kom Fredrik och jag dansade med honom också, fast då blev det inte bugg direkt… :)

Sen gick vi hem. Fick idén att gena genom stadsparken, men det var ju ett jädra påhitt! Råkade komma lite utanför vägen så man fick ju pulsa i en halvmeter snö!! Hade garanterat inte gått nåt vidare även om jag varit vid mina sinnens fulla bruk. Efter polar-expeditionen gick vi till ”Med eller Utan” och handlade baguette. Satt inte fel alls, det var längesen jag åt en sån! Efter den somnade jag ganska ovaggat…

Mottala körka
Mottala körka

Och melodifestivalen jaa… Tjaa, vad finns det att säga egentligen?? ”Domar’n dömer som han vill, men i huv’et står det still!”?? Alltså det är det mest katastrofala jag varit med om på länge!! Jag ser inte något som helst bra med den där jänt-ungen! Väldigt ”ofärdig” artist, otroligt grå, trist och tråkig, ingen show alls, och hennes ”sångröst” ger ju för fan hopp åt Håkan Hellström…! Jag skulle kunna använda ord som ”värdelöst”, ”suga get-pung” och en massa sånt, men det är mina privata åsikter. Men av alla bidrag, av ALLA 2860 bidrag som kom in till den där tävlingen, var verkligen ”det där” det absolut bästa…?? Never…! Näe jag blir så trött på alla ”artister” idag som ska vara ”unika”, ”säregna”, ”köra sitt eget race” osv. För fan, fram med gamla skolans gamla hederliga TALANG istället!! En bra sångröst, snyggt rörelsemönster, bra scennärvaro, en snygg show, är det så svårt?? Eric Saade är ett perfekt exempel på när det ”bara stämmer”! Och säga vad man vill om t.ex. Pernilla Wahlgren, men en sjuhelsikes ARTIST är hon i alla fall! Jag tycker det i det närmaste är direkt hånfullt att ens föreslå att hon ska stå på samma scen som Anna vad-fan-hon-nu-heter (OJ vilka intryck de gör…). Eller Peter Jöback och Salem dar-es-Salam. Ta ditt piano och gå och lägg dej liksom, håll dej till barnprogrammen som din bror istället. Näe, ibland skäms man över sina landsmän, helt klart! Näe, min röst, om det inte t.o.m blir ett par, går helt klart till grannlandet i söder – Sethssons och G:sons ”In a moment like this”, som för övrigt ratades i den svenska tävlingen. Om detta säger bl.a. självaste Sveriges ”Mr Music” Bert Karlsson såhär: ”– Det är sjukt, det är en skitbra låt. Men den ansågs inte ens vara en av de hundra bästa här i Sverige.”. Läs hela artikeln här. Näe, fy fan, mycket mer finns inte att säga. Och det är ändå ingen som bryr sej om vad jag tycker! :) Men jag funderar på att skaffa mej en t-shirt med texten ”Jaa, skyll inte fiaskot på mej, jag var på hockey…!”.

Nåt sånt, kanske...??
Nåt sånt, kanske...??

Näe, många fler knop blir det nog inte idag. Bara att vänta in veckan som kommer, en del äventyr bjuder den ju faktiskt på! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar