Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 6 mars 2010

Tacos, ”Andra chansen” och Sune i klösträdet

Kväll och proppmätt. Det har en tendens att bli ganska fullt i magen av tacos… Jag hörde rykten om en semla också, men vette fasen om den får plats eller om det får bli morgondagens frukost :)

Melodifestival; ”Andra chansen”. Två väntade vinnare. Tråkigt väntade. En ”skräll” hade suttit på sin plats. Jag hade gärna sett Crucified Barbara eller Orsa spelmän i finalen som rörde runt lite i schlager-världen. Men men, det blir inte alltid som man vill… :) Nästa helg är det final och då sitter jag i Cloetta center och kollar på ishockey, LHC-HV71. Annars brukar man få höra att människor någon gång i livet får välja mellan sporten eller musiken, jag kombinerar det så fint så! :) Ta bara senaste Ålands-kryssningen; jag sprang som en skållad råtta mellan danssalongen, skidskytte på tv, trubadur-puben och Sverige-Tyskland i hockey :) Det funkade utan några som helst problem! Det var längesen jag var på hockey så det ska bli kul! Men kan ju skippa Djurgården-tröjan denna gång… :)

Annars så har det som väntat varit lugnt idag. Kollat på tv, virkat mössa, kollat på ”Rederiet”. Nu är det ”Beck – Annonsmannen”.

Avslutar med ett collage på Pung-Bertil (även kallad Sune) där han visar ”Sex sätt att relaxa i ett klösträd”. Se och lär!



Ytterst intressant liten gynnare det där!

Näe man kanske skulle försöka sej på en semla i alla fall…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar