Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 20 mars 2010

Gårdagen, inhandlat jeans, gosat med valp och snart hockey

Då börjar man så sakteliga återanpassa sej till verkligheten igen. Tillräckligt mycket för att börja planera nästa resa i alla fall…! :) Näe lite lugnt får man allt ta det, men som jag sa till Marie, jag åker fasen hellre på kryssning än t.ex. åker på dans en kväll. Då är det ju bara dans till ETT band, på båten finns det hur mycket som helst att göra! Och det handlar ju i princip som samma pengar…! Gillar att ha nåt att se fram emot så det blir väl förhoppningsvis i alla fall ganska snart igen!

Igår var jag ju sjukligt trött. Inte direkt ”sova-trött” utan mer helt färdig i hela kroppen. Men jag knallade ner till stan och träffade Pernilla, det var verkligen längesen nu!! Vi tog en fika och pratade en massa och sen gjorde vi stan. Jag hittade faktiskt ett par jeans. Ganska välbehövligt, de jag har har ju en tendens att växa ifrån mej…! http://bloggworld.se/wp-includes/images/smilies/icon_confused.gif Dock är känslan ganska obeskrivlig att kunna dra på sej ett par 38-or igen och de sitter BRA, är knappt ett år sen som jag behövde bortåt 42-44 och fick då välja om byxorna skulle sitta bra i magen och hänga fritt i baken och över låren, eller om de skulle sitta bra där och jag bara fick andas i yttersta nödfall. Måste säga att jag faktiskt är rätt stolt över mej själv, och framför allt över att kunna bevisa att det går om man bara vill! Och sen att det inte finns några genvägar, man kan köra hur mycket metoder och dieter som helst, men vill man se resultat så är det regelbunden (ännu hellre hård) träning och minska ner på (sluta helt med) allt onyttigt som gäller. Sen är det lite skönt att känna att jag hade rätt angående min medicin. Kändes ju skitdumt och som att man verkligen skyllde ifrån sej, men jag såg ingen annan anledning till att jag bara exploderade upp 30 kg på typ ett halvår. Jag har ju levt betydligt mer onyttigt i mina dar, om man säger så… Och nu när jag slutat med den så är vikten ganska stabil även fast jag inte tränar nåt speciellt just nu i alla fall. Och med tanke på alla semlor som jag smällt i mej sen jul…

Hur som helst, efter stan blev det en sväng till Bråstorp och ÖB och sen köpte vi Burger king-mat och åkte hem till Jennifher och Johan. Fick träffa deras lilla nyförvärv Macho också. Är han inte hur söt som helst??





Lille skrutten, tänk att Elliot har varit sådär liten! Fick flashbacks hur han gick omkring och gnällde, inte lyckades komma upp i soffan, rultade runt, hur han fick spelet och tultade iväg och helt plötsligt blev omsprungen av sin egen bakkropp :) De har inte direkt full kontroll på kroppen, de där små :) Men jäklar så söt!! Bara går runt och älskar hela världen :)

Sen gick jag ner till Fredrik och träffade hans nya jobbarkompis, och det verkar som de klarar sej bra! :) Jaa, vad som helst hade ju varit bättre än situationen som var innan, men hade ju varit synd om det kommit nåt mindre bright kohuvud som stackars älsklingen tvingats stå ut med :) Han har ett sånt hemma och det räcker nog gott och väl..! :D

Sen gick jag hem, satt med datorn, kollade på tv. När Fredrik kom hem packade vi in djuren i buren och åkte ner till mor och far. Käkade tacos, kollade på ”Så ska det låta”, ”Let’s dance” och ”Solsidan”. En ganska vanlig trevlig fredagkväll! :) Sen åkte vi hem, jag unnade mej en öl och sen kröp jag i säng!

Idag blir det väl lugnt, antar jag. Fredrik kommer hem ganska snart. Ska se Djurgårn-Brynäs på tv’n sen och då hoppas såklart jag och mitt hemma-zoo på 08-orna! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar