Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 22 mars 2010

Katt i persiennerna, TRÄNING *äntligen* och vilse i köket

I morse var katterna sådär ruskigt billiga igen. Hedwig hade gett sej fan på att hon skulle klättra upp i persiennerna. Vet inte hur många gånger jag fick sträcka mej och rycka henne lite i svansen så hon skulle sluta. Höll på att hamna på golvet flera gånger ju, och grusig i ögonen som bara den! Men det var väl iofs lite bra för då var jag ju i det närmaste pigg när Fredrik gick till jobbet, så det var bara att hålla sitt löfte och plocka fram tränings-grejerna. Lite ovant kändes det, men himla skönt samtidigt! Är ju något jag gått och dragit på ett tag nu, minst sagt… Fast uthålligheten är fasen bättre än muskelstyrkan, inte vanligt för att vara jag! Fast man blir ju lite väl ambitiös och tror att man kan lasta på samma tyngder på maskinerna nu 5 månader senare som när man höll på med det som mest. Men det är väl bäst att börja lite lugnt, och känner jag mej själv rätt så är jag snart uppe på rätt vikter igen :) Och springa kunde jag, till min stora förvåning…! Jag avverkade faktiskt 5 km på bandet. Riktigt imponerad av mej själv!! Det är tur att det finns hällor för bälte i nya jeansen för vem vet hur detta kommer sluta… :D

Sen så var jag nere på stan och Apoteket och hämtade ut mer medicin. Upptäckte i morse att jag fasen inte hade mycket kvar, kan ju vara dumt om den tar slut… Och nu har jag tagit fram kycklingfilé till kvällen. Lite pinsamt, jag hittar fasen knappt i vår egna frys… http://bloggworld.se/wp-includes/images/smilies/icon_confused.gif Men till slut så! Så ikväll blir det kyckling och potatis av nåt slag.

Sen har jag inte gjort så mycket annat. Jo jag såg att Magnus Betnér har show i Mjölby (av alla jävla ställen…!) snart, så jag tänkte beställa biljetter. Men då min ekonomi inte är den allra bästa just nu så får jag vänta till Fredrik kommer hem. Kul när det händer lite, när man har nåt att se fram emot! Skulle vilja se hockey också. Det nästan så jag går och hoppas på en äkta hat-rysare mellan Djurgårn och Färjestad i nån av omgångarna som är kvar :)

Annars så rullar Scotts ”nya” skiva här nu, lite sådär helt klart. Men det är som vanligt; det finns alltid både bättre och sämre! Nu börjar jag bli både hungrig och trött, träningen har redan gett resultat! :) Imorrn är det på’t igen!

Avslutar med en status-uppdatering från Motala-Vadstena Tidnings facebook sida där någon verkligen kommer ha träningsvärk i geniknölarna imorrn efter detta makalösande tänkande…! Översvämningar beror på snösmältningen. Är det inte underbart, så säg…!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar