Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 15 mars 2010

Vara snäll eller ha för avsikt att begå brott? Det är frågan… Och jädra skithuvud som inte låter mej sova!!

Gomorron! Och vad börjar man en ny härlig vecka med, om inte lite åsikter?? När jag slog upp tidningen i morse så såg jag den här artikeln:
——————————————————————————————————-

Polisen utreder misstänkt grooming

MOTALA.Polisen har fått in en anmälan om att en ung flicka i Motala kan ha utsatts för misstänkt grooming, det vill säga att en vuxen kontaktar ett barn i sexuellt syfte.

I anmälan framgår att flickan promenerade på Vintergatan i måndags när en äldre man i en vit skåpbil stannade till och frågade om hon ville ha skjuts. Enligt polisen finns det i nuläget ingenting som tyder på att något brott begåtts men att ärendet kan vara intressant om samma bil dyker upp igen.
——————————————————————————————————-

Jag vet inte, är det jag som är otäckt naiv och blåögd, men jag förstår att unga kvinnor/män som går ensamma blir våldtagna, rånade, misshandlade osv. Vem fan vågar erbjuda nån skjuts om man riskerar att få en anmälan på sej??? Men det är ju Sverige i ett nötskal idag; de ”snälla” råkar illa ut, de som sköter sej blir anklagade för än det ena, än det andra! Om det här nu skulle vara grooming så är det självklart att man ska låsa fast karl’n’s gottepåse i tankröret på den vita skåpbilen och tända en cigg, men hur mycket vet man?? Ska man verkligen utgå ifrån att han hade onda avsikter..? Sa han nåt till ungen, mer än frågade om hon ville ha skjuts?? Vad var klockan?? Hur gammal är ungen?? Vad är flickans version av händelseförloppet och hur mycket har en neurotisk morsa själv lagt till när dottern kom hem och berättade att hon blivit tilltalad av en vuxen man?? Frågorna hopar sej… Jag tycker bara det är så skrämmande! Idag ska inte en vuxen kunna hjälpa ett barn att komma hem snabbt och säkert utan att det blir ramaskri! Säg att det hade hänt flickan något och ett vittne sett en vit skåpbil som åkt förbi flickan men inte tagit notis om henne, hade det låtit likadant då??? ”HUR kan man vara SÅ JÄVLA DUM att man bara ÅKER FÖRBI en LITEN FLICKA som är ute och går ENSAM???”. Då hade det ju blivit avrättning för att han INTE gjorde nåt!! Liksom okej, som jag skrev, det KAN såklart ha varit nåt, den sista sjuka idioten är definitivt inte ens född än, men måste man blåsa upp det hela på ett sånt jädra klantigt sätt?? Den här mannen känner sej säkerligen inte stämplad eller dömd på förhand här inte… Och säkerligen klart är att han aldrig mer kommer erbjuda ett barn hjälp, som han anser är lite på fel plats vid fel tillfälle…!

Huvva, ett bra sätt att börja dagen på…! Och precis som i fredags morse, vid exakt samma tidpunkt, så sätter ”Chipmunks” igång att jazza i min telefon, det blir ett jädra liv, så man hoppar ju högt! Och samma nummer igen. Googlar man på det så kommer det upp något i stil med ”envis försäljare” (Nähe??), men även ”Lägger på luren när man svarar”. Fan, är man utsatt för ”grooming”, tror ni?? Låt folk få sova!!

Nu ska jag snart göra lite dag här, duscha och så. Sen är det dags att gå till Joakim. Se vad vi kommer fram till för spännande idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar