Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 21 mars 2010

Icke händelserik helg

En sån riktigt händelserik helg (igen) då man knappt ens kommit ur pyjamasen. Igår kollade jag kvartsfinal 2 mellan Brynäs och Djurgårn, gick ju sådär… Men jag blev sugen på att se hockey live igen, vilket stämning!! Sen gjorde vi pizza. Det var ätbart, även om min bit gick sönder när jag skulle lägga den på tallriken. Framåt 2 blev det natta-mat; glass och jordgubbar :)

Idag blev det sovmorgon. Var fasen lika trött när jag vaknade ändå. Kollade SM-finalen i bandy, vilket gött väder de hade…! Jag tyckte att Bollnäs kunde få vinna, även om jag är diplomatisk nog att inse att det faktiskt var Hammarbys tur. Och Hammarby hade i alla fall en ”gammal” Motala-spelare med; Stefan ”X-et” Erixon. När HIF ledde med 2-1 la jag mej tillrätta i soffan och somnade.

Och en riktigt nyttig dag har det varit idag. En påse kanelbullar som man stoppar i ugnen till frukost/middag och chips och dip nu. Cola till det (light såklart :) ). Vet inte om jag ska avslöja mina planer, men gör jag det så har jag ju lite mer pisk på mej att verkställa dom, men den här veckan har jag tänkt återuppta träningen igen. Har så jädra tråkigt på dagarna och sover dåligt på nätterna, det kanske kan bli annorlunda om man anstränger sej lite på dagarna. Samt att det såklart är hög tid att börja tänka på ”Beach 2010″, haha :) Så jag hoppas att jag hittar kläder, skor, vattenflaska, hörlurar till telefonen/ipod’en och sånt efter flytten nu. Lite solning skulle absolut inte sitta fel heller. Sen får man väl se hur det står till med fysiken…

Nu ska jag fortsätta att titta på ”Johan Falk”. Definitivt en av de bättre svenska ”polisfilm-produktionerna” i brist på bättre ord :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar