Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 20 oktober 2011

Båtresa, Magnus Betnér och strul med bilen

Då blev det ett litet glapp igen. Denna gång kan jag väl inte skylla på att det inte hänt så mycket, jag har ju faktiskt varit ute på havet igen. Eller jaa, det blir väl inte äventyr värre när man åker ensam. Men det var skönt att komma iväg och i alla fall försöka samla tankarna. Men vet inte om det blev nåt bättre, tycker man till slut varken vet in eller ut om nåt.

Och igår var vi i Linköping på Konsert & Kongress och lyssnade på Magnus Betnér, för jag vet inte vilken gång i ordningen. Det var bra, men inget absolut jätte-över sig. Bästa gången är fortfarande Mjölby, helt klart.
Men vi höll på att inte ens komma fram till Konsert & Kongress. Vi kollade Ikea när vi ändå var i Linköping. Nu är det väl inga jätte-mängder som behöver handlas även om det på nåt sätt känns bra att det är jul snart :) och jag föredrar att handla det mesta när jag väl har flyttat. Dels för att inte ha mer än nödvändigt att flytta och dels för att man helt enkelt märker bättre vad man behöver då. Igår blev det i alla fall två stekpannor och ett gäng blockljus :) Det måste sätt rätt kul ut, Fredrik och jag gick med varsitt tvåpack stekpannor under armen. Jomen vi är sams på alla sätt och vis...!! :)
Vi skulle även in en sväng på Rusta, men det tyckte inte min lilla bil. Helt och hållet stendöd när jag vred på nyckeln. Eller visst, det tändes väl nån lampa på instrumentpanelen, men annars inte ett liv. Jävla skit... Hade ju problem med det där förra vintern, när det var -20 grader. Jucklade med nyckeln i ett antal minuter utan ett liv, och plötsligt hoppade den igång som en klocka. Men igår kände jag bara på mig att det var dött. Och konserten närmare sig... Ringde pappa och bad han möta upp oss när Betnér pratat klart, så fick vi se vad vi skulle göra. Lade på luren och vred reflexmässigt på nyckeln igen. Och jajjemän, hoppade igång så fint så, inte ens en hostning innan. Skit-bil. Men då slapp ju far ge sig ut i alla fall.
Lite smått nervöst när vi skulle åka hem, men då gick kärran igång så fint så på första försöket.

Man kan inte åka till Linköping utan att äta på Hakepi, bästa kebaben på den här sidan norra polcirkeln. Så dit gick vi. Men då var kebabköttet slut... Vad i....??? Fanns bara kyckling och det är ju inte samma sak. Fick bli Mc Donald's istället.

Ungefär så mycket spännande har hänt sen sist.
Ska tejpa ihop kartonger här och börja packa. Tittar man sig omkring så är det faktiskt inte mycket man kommer sakna om det är nerpackat i lite drygt en månad. Så får man lite att göra på dagarna också. Hurra...

Ska träffa min nya läkare på psyk den 11/11. Hoppas han är lika bra som den förra, även om det känns omöjligt. Allt hänger på läkarintygen idag, vilket kan tyckas rätt sjukt. Skriver inte läkaren bra så kan man vara 85% död, det blir avslag från Försäkringskassan ändå. Min förra läkare skrev otroligt bra intyg, jag blev rätt bortskämd med det!

Det har varit dåligt med bilder och sånt på senaste, men jag kan lägga ut en låt som både är suveränt bra och tål att tänkas på:



Tänk vad man önskar att folk kunde tänka till lite innan de öppnar brödintaget...!!

Tror det är den vanligast förekommande meningen i den här bloggen men Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar