Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 29 oktober 2011

Lördagsrunda på stan och stearin-bomb

Trots mitt lilla natt-vak så sov jag inte så länge idag för det. Var väl uppe vid 11. Gick ner på stan en sväng. Tänkte att jag i alla fall skulle FÖRSÖKA vara som folk och använda vinterkläder så jag gick på jack-jakt. Men näe... Alla jackor ska ju vara så förbaskat långa och det är ju inte riktigt jag. Sen lite former både uppe och nere och ändå inte SÅ mycket på mitten så antingen tar man på sig något ICKE insytt/åtdraget i midjan och ser ut som en regntunna, annars tar man på sig något som ÄR insytt/åtdraget i midjan och ser ut ungefär som ett nyckelhål. Orkade inte försöka ge mig på att leta efter kortare kreationer just idag, får se om det blir någon annan gång. Annars så har ju fleecetröjor och fodrade hoodar funkat i alla år tidigare, som den modeguru man är... :) Sen är det alltid smidigt att vänta till Mellandags-rean :) Vad som däremot fick följa med hem var ett par pyjamasbyxor, VEM kunde tippat det..?? :) Om jag inte nu inte gör epitetet "modeguru" rättvisa så uppfyller jag definitivt kraven för "mysmongo"! Fick pyjamasbyxor i julklapp förra året och nu är det plötsligt tre par... Så jädra sköna!! Går dessutom att dra åt i neränden så att t.o.m dvärg-mysmongon som jag kan ha dem utan att sopa golvet när man knallar omkring!
Var inne hos Fredrik på jobbet en sväng också. Telefonen börjar ge lite vika så man kan i alla fall kolla utbudet lite. En butik i Dalarna skulle skicka ner nåt som möjligtvis skulle kunna passa Andersson, det lät rätt intressant i alla fall!! Och fasen vet om inte du, gubben Forsberg, borde följa med och slå en bläng då också...! "Titta kostar inget" som de säger, även om man nu uppenbarligen i värsta fall kan få med sig hela jävla försäljaren hem, haha :D

Och nu sitter man här i pyjamasbyxor och har tråkigt. Lekte lite i ett bildprogram. Collage-funktionen förstår jag mig inte på riktigt, jag tycker inte att det blir den storlek på grejerna som jag vill ha och rätt suddigt blir det också! Men men, håll till godo, det är tanken som räknas...sägs det.


Just det, jag vet inte om jag sagt det men Ikeas blockljus är...inte vidare bra:
Ska man elda så får man städa. Eller visst, man KAN skita i det och bara lämna det men...näe. Man kan även vara mer uppmärksam men när jag kollar ljus så ser jag till så inget brinner upp, inte om det blir översvämning. Säga vad man vill, Partylite's grejer kanske är förbaskat dyra men de ÄR faktiskt 10 resor bättre. Om man sköter dem på rätt sätt, det vill säga. Jag försökte nån gång göra likadant med Ikea (eller om det var ÖB)'s ljus men de var ju så jädra sköra så de sprack när man försökte trycka ihop kanterna.

Nu kom Fredrik hem. Undra om man får ett glas vin ikväll...

1 kommentar:

  1. Nää du kläder är fan inte lätt att hitta till sig själv..
    Har visst missat ett par inlägg här, men nu är jag ikapp!!:-)
    Det var ju tur att kvällen i parken var bra!
    Går du på spinningen, var nya lokalen bra? Läste nåt om dålig musik..

    Ha det gött!!

    SvaraRadera