Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 2 november 2011

Låt mig vara, korkade idiot-jävlar!!! Jag kan skrubba mig på ryggen själv!!!


Välkommen till singellivet... Eller visst, än kan man väl inte säga att det börjat på riktigt, men ändå tillräckligt mycket för att man redan ska ha hunnit se några av dess baksidor. Och faktiskt så glömmer man från gång till gång hur jobbigt det faktiskt är. Vad har då singellivet för baksidor? Ingen att ha filmkvällar med i soffan? Ingen som går och säger en massa gulliga ord hela tiden? Ingen att hitta på saker ihop med? Ingen att äta romantiska middagar med? Ingen att idka älskog med? Jaa det är då inte riktigt såna problem jag dras med, man kan väl säga att det snarare är tvärtom... Folk (=killar men även nyfikna tjejer som tror det finns smaskigt skvaller) kommer plötsligt framkrypandes ur sina hålor och vill "umgås". "Men jaha, du ska alltså bo ENSAM nu då..?? ;) ) är en väldigt vanlig kommentar/fråga. Bara FÖR HELVETE!!!!!!!!! "Får man komma och hälsa på sen då??". Ehh, jag har varken sett dig eller hört ett ljud från dig på 4 år så du kan gott hålla dig borta i fortsättningen också!!. "Men....då hade du ju kille...". Jaha, och???? Han bet inte så förbaskat hårt och var/är inte speciellt våldsam av sig så skulle det varit ett hinder för kontakt?? Såvida man inte planerat nån speciell sorts kontakt... Och vad fan tror ni jag är??? Nåt man kan komma och sätta på lite när man känner för?? Men tack så förbannat jävla mycket för dessa höga tankar om mig då...!! "Vart ska du flytta nu då..??". Jag har flyttat två gånger tidigare utan att någon brytt sig, de flesta som frågar vet inte ens vart jag bor NU, men plötsligt är det vansinnigt intressant vart jag SKA flytta! . Bara gör världen till en trevligare plats och gå och dö. Helst nyss. Tack.
Tänk om det kunde stanna vid den åldern...
Och jag vet fasen inte vilket som egentligen är värst; att folk har mage att krypa fram nu efter så många år eller att de tror att jag är så korkad att jag inte ser igenom det.

Ska man jobba med självrespekt och sånt så är det hur som helst inget trevligt folk att ha i närheten av sig.
Fast i och för sig, det är ju likadant tvärtom om jag tänker efter. Nu finns det ju inte många ställen som typ Aftonbladet-chatten och sånt längre men det slår fasen aldrig fel. "Hej, är du singel?". "Nej". "Okej, hej då". Oooookej.... Du vet inte VEM jag är, hur gammal jag är, vad jag är för en, hur jag ser ut, om jag ens är av det könet som jag utgett mig för att vara, men just det faktum att man inte lever ensam duger gott för att inte ens bry sig om att ta reda på resten... Ni killar är allt bra jävla korkade va..? Eller kallas det att vara "primitiv"? Ett tecken så går tjejer ner på alla fyra som i "The clan of the Cave bear", vore inte det en riktig drömvärld?? Eller drömvärld, det är väl så det faktiskt borde se ut, i ärlighetens namn?? Eller....? Jävla svin...

Sen är jag en rättvis människa som inte särbehandlar eller favoriserar; tjejer är ju minst lika pantade dem, fast på ett annat sätt! Hur kommer det sig att det år 2012 som det snart är, fortfarande inte är helt glasklart i lagen om när en tjej sagt ifrån till något..?? Jo, därför att för de flesta tjejer har "Nej" ungefär 20 olika betydelser, hur man tänker just för stunden är killens sak att rent av veta, annars är han dum i huvudet. Han ska veta om han ska hålla sig undan och låta henne vara ifred eller om han ska springa efter och försöka trösta, vilket som är aktuellt efter just detta "Nej, låt mig vara!!"..? Och ungefär12 av 10 gånger tar han ändå fel beslut med ett jävla tjurande som följd. Egentligen är det väl inte så konstigt att en del killar är så konflikträdda att de kan gå med på precis vad som helst för husfridens skull, men för en tjej som föredrar raka rör och ärlighet så blir ju det en stor konflikt i sig istället!
Här ser man i alla fall citationstecknen...

Människan är ett puckat släkte.

Och vad beträffar det som togs upp i början av det här inlägget så bara LÅT MIG VARA!!!!! Jag vill bara vara ifred. Jag har tillräckligt kuvad självrespekt ändå utan att ständigt få bevisat att det enda man duger till är att vara fitta. Dock därmed inte sagt att jag inte kan bete mig som en riktig fitta ibland, mest när jag blir förbannad, haha :)

Nu ska jag bara vara själv, ha hand om mig själv, se efter mig själv. Jag har mina vänner och ni vet vilka ni är! Jag behöver ingen som "kommer och håller mig sällskap i höstmörkret", "hjälper till att skrubba mig på ryggen i badkaret", "ställer upp och sällskapar så jag slipper sova ensam", "håller mig varm i vinterkylan" eller erbjuder hjälp med några andra slags problem som går ut på ungefär samma sak och problem som random kille (otippat..?) hittat på helt själva och får för sig att man har. Dra bara åt helvete. Bara gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar