Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 20 november 2011

Sovmorgon och flyttångest del.....36, eller nåt

Gomorron!
Jajjemän, jag gick upp tidigt idag, kl 14. Undra vad det är i nya medicinen jag fick. Och värre och värre tycks det bli, jag skulle kunna somna om igen. Och det var inte så att jag var vaken hela natten, tror jag la mig vid 1 ungefär och det är ju inget konstigt, speciellt inte för att vara lördag. Somnade snarare tidigt igår. För det är lite som vanligt, det är somna som är problemet, men sen när jag väl sover så sover jag.

Fast jag vaknade förut av att telefonen ringde. Okänt mobilnummer, okej... En mansröst. "Hej, det är...."... Hörde inte vad han sa, men det är ju inget ovanligt, man brukar fatta vem det är efter ett tag ändå. Jag hoppades att det var han som bor i min nya lägenhet nu som bestämt sig för när han tänkt flytta ut och jag kan flytta in. Men sen hörde jag typ bara "soffgropp, soffgropp!!". "Men du, vad säger du för nåt??", sa jag. "Soffgropp, kan hämta soffgropp!". Okej, spekulant på sofforna. Jag frågade lite men fick bara goddag yxskaft-svar. Tack, men nej tack. Faktiskt. Jag vill faktiskt inte ha upp nåt folk här som inte går att prata med, varken svenska eller engelska funkade. Och jag kan inte....arabiska eller vad det var för sludder. Där ska man diskutera pris och så vidare med någon som inte alls förstår/förstår väldigt selektivt. Så jag sa "Den är såld.". "Såld? Jag hämta nu, soffgropp idag, hämta!". "Men den är såld, den finns inte kvar!!". "Va??? Soffgropp??". För fan liksom... Så jaa, ett tips till omgivningen kan ju vara att lära sig svenska, eller i alla fall engelska innan man tänkt ge sig ut på Blocket och handla. Drar fram min brutala ärlighet och säger att Näe, det finns inget intressant med kulturberikning. Vill man ha nåt så får man väl se till att kunna göra sig förstådd. Har tappat hoppet om att få skiten såld, den får väl stå till flytten och sen får Återvinningen hämta.

Fredrik plockar på så snart är "lilla rummet" tomt här. Skönt att kunna städa ur i alla fall ett rum, stänga dörren och glömma det tills vidare. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Borde väl plocka också, men....näe. Vet inte vart jag ska göra av 'et. Samtidigt är det bara att se sig omkring så ser man ganska direkt en jädra massa grejer att ta tag i. Bl.a. så har jag hur mycket tvätt som helst. Överdriver inte, snarare tvärtom... Men som sagt, vart gör man av det???? Skiten torkar ju inte i vårt torkrum så då får man hänga det i lägenheten sen. Vart??? Det finns ju liksom ingen plats och ännu mindre bland kartonger och bröte. Det får väl ordna sig på nåt sätt den här gången också. Annars så gör det inte det, sånt som märks. Kände faktiskt en stund igår att avdelning 8 kanske inte är en så dum idé ändå. Har spånat i det där, i och med att man är där man är så är man ju liksom ursäktad det mesta :) Jag kan vråla åt första bästa som kommer i vägen för mig att dra åt helvete, jag mår ju liksom såååå dåligt. Tänk, vilket paradis..!! Fast det flyttas ju inga grejer för. Om jag bara kan få nyckeln snart så man kan börja köra. Fattar inte hur de bär sig åt som på en helg fixar att flytta ut, flyttstäda, flytta in så att nån annan kan flytta in samma helg. Jag hoppas jag slipper ta reda på det också. Ska passa på att skriva det, jag har fått ett par erbjudanden om hjälp och jag är verkligen tacksam, men just nu är det liksom inte så mycket man kan göra! Men jag "sparar era nummer", som man säger :)

Skit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar