Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 8 november 2011

Läsarantalet ökar och ännu en totalt meningslös dag

För det första; vart sjutton har alla läsare kommit ifrån??? Jag snittar ju per dag ungefär det jag hade per vecka förut! Och jag tycker inte jag gör överdrivet mycket reklam för bloggen. Jag delar inläggen på Facebook men det är ungefär det enda jag gör. Jag ser ju i och för sig i statistiken vart folk kommer i från men det är inte så många som kommer därifrån ändå. Sen är det folk som googlat på nåt knepigt och hamnat hos mig. Men det tänkte jag ägna ett eget inlägg till nån gång när jag får lust :)
Hur som haver så börjar folk uppenbarligen hitta hit, kanske man borde vara lite mer restriktiv med både det ena och andra..?? Fast i och för sig, varför då? Jag tycker och tänker som jag gör oavsett hur många och vilka som läser.(På tal om det så läste jag något förut som fick mig att tänka på Magnus Betnér och gapskratta. I en show ifrågasatte han alla dessa föräldrar som står och filmar dagisbarnens värdelösa luciatåg år efter år; "Vem ska de visa det där för???" Och det som hände var att han på måndagen fick skit när han hämtade på dagis för att han pratat illa om barnen som "sjunger" helt förjävligt illa, står och pillar sönder glittret och hellre petar varandra i näsan med ljusen, som är sååååååå gulligt!!) Jag försöker hålla mig ifrån "Hets mot folkgrupp" i alla fall, även om det finns flera folkgrupper som det inte ens finns nåt försvar till, den som utrotar dem får en stjärna i boken! Och en del håller med, andra säger ingenting, men jag hävdar ändå att folk i största allmänhet inte tänker så förbaskat politiskt korrekt som samhället, och kanske även de själva, vill ge sken av, utan snarare lite som jag. NÅN ska ju våga stå för det också...
Hur som helst så är ni VÄLKOMNA allihopa!! Eller jaa, säkerligen inte alla, en del av er är jag övertygad om att jag öga mot öga skulle be dra så långt det bara går åt helvete (I statistiken ser man även VART folk kommer ifrån). Är säker på att det finns många som är här av samma anledning som jag själv hänger på rätt många, de flesta jag läser faktiskt, bloggar och det är väl ungefär "Vad hittar pucko-huvudet på idag?? HAHA, det gick åt helvete för henne idag också!!".

Man kan lägga ännu en meningslös dag till handlingarna. Ännu en dag där man inte gjort ett skit, knappt ens kommit ur pyjamasen. Ett under att jag ens gick ur sängen. Jag gick mest upp för att lägga in en ljudbok i telefonen så jag kunde krypa tillbaka under täcket igen. Camilla Läckbergs "Änglamakerskan" bidde det. Hann "bara" med ungefär fyra skivor av den, men den verkar vara som resten av hennes böcker. Nutid växlas med dåtid och i slutänden vävs allt ihop på något vis. Och det är klart, varför ändra ett vinnande koncept, men... Men jag ska inte säga för mycket ännu, har ju som sagt inte hunnit så långt!!
Och det var minsann inte bara jag som var intresserad av ljudboken...:)


Det blev inget utpekande av recept igår, vi åkte ner till mor och far istället. Och de åt lapskojs så det var tur att vi "plockade upp" ett par cheeseburgare utmed vägen, för fy fan... Ska man äta eller har man redan ätit nåt jävligt olämpligt liksom?? Men Fredrik hade lyckats "lura på" pappa en ny telefon så det var lite genomgång igår :) Tangentbord is da shit!! :)
Men ikväll ska jag nog peka recept igen, tror jag!

1 kommentar:

  1. Hehe där har du ju en :) Va söt! Är det mycket jobb me dom anars? Fin blogg du har! Kram Magda

    SvaraRadera