Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 3 november 2011

Ny kompis och lukta katt??

Mätt och belåten. Kyckling och klyftpotatis, jajjemän!! :)

Och lite nykär är jag också. Råkade ju byta "kompis" igår igen. Ungefär tredje gången på ett år... Men denna får fasen hänga med ett tag! Och det är alltså telefon jag pratar om, för er som inte fattat det än. "Måste" ha tangentbord för att undvika dampanfall och såna finns ju knappt längre! Men vi kommer överens bättre än jag trodde, så detta blir nog bra! Och Sony Ericsson har verkligen fantasi när de döper sina telefoner. Jag gick från x10 Mini Pro (eventuellt till salu om nån skulle vara intresserad) till Xperia Pro. Jaja, bara skiten funkar så är jag nöjd i alla fall! :)

Imorrn kan det nog bli shoppa av. Har funderat och rådslagit både med mig själv och med andra och det är inte helt omöjligt att det kan bli lite nya möbler imorrn. De ska visa lägenheten på förmiddagen och då tänker jag/vi inte vara här ändå. Det verkar inte vara det lättaste att bli av med den. Idag när de ringde så frågade jag lite om vad problemet var, det är ju i alla fall fyra stycken som varit och tittat. Och det största problemet ska visst ha varit att det LUKTAR KATT och de var rädda att det inte skulle försvinna. Men för helvete... Okej om det verkligen stinker men det gör det fasen inte!! Vi tänker inte på det, inte ens när vi kommer utifrån. Möjligtvis om man går förbi lådan när "någon" precis varit där. Men att tycka att det är en stank som inte ens ett flyttstädning skulle rå på, jag trodde hon skämtade... Och sen att lägenheten är mindre i verkligheten än vad den ser ut på planlösningen på nätet och där kan jag absolut hålla med! Det är ju inget för t.ex. en barnfamilj.
Men nu jävlar ska vi vädra ut tills imorrn, ska sikta på att frysa ut de som kommer för att titta! :) Så ska de få för "lukta katt"...

Näe det var väl ungefär vad det blev idag. Har varit hos Marie på fika och löst världsproblem. Och idag tror jag fasen vi fick med det mesta! :)

Ska fortsätta kolla på "Bröllopsfotografen" nu. Himla skön film! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar