Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 27 november 2011

Dag 33 - Vem skulle jag vilja byta liv med för en dag och varför?, Ebay, flytt och "Så mycket bättre"

Tjaa, nästan vem som helst som lever ett "normalt" liv, höll jag på att skriva! :) Ha ett jobb att gå till, en snäll gubbe att tjata på, nån unge som svansar runt benen och som man kan lämna och hämta på dagis. Vänner och bekanta som vill ha "sällskapsspel-kvällar", par-kvällar, adventsfika och sånt.
Men fy fan vad tråkigt det lät, måste jag säga... Jag tror jag ändrar mig!

Kanske byta liv med någon som går i högstadiet?? Ruska om första bästa unge i närheten och säga att FÖR HELVETE ta vara på den här tiden, tänk igenom gymnasievalet ordentligt och även om tiden NU suger getpung så är det värt allt i världen att direkt komma in på "rätt" bana efter skolan! Det blir så omständigt annars. Jag fick ju bara byta liv med någon för en dag så mig är det ju kört för ändå, men man kan ju kanske leda någon annan rätt!

Ann Olivecrona är någon jag absolut skulle kunna byta liv med för en dag! Vakna i mitt hus mitt ute i afrikanska ödemarken, käka frukost bestående av.....Skogaholmslimpa?? och sen åka iväg och kolla av läget i mina schimpans-reservat. Få ett telefonsamtal om att någon försöker sälja "bush-meat" på en restaurang i Botswana, ta första bästa flyg dit och läxa upp dem tills de inte ens serverar köttbullar längre :) Vore himla härligt att få släppa fram terriern i mig :)
Bild lånad från Aftonbladet.se
Christer Fuglesang skulle jag också kunna tänka mig att byta liv med. Fast det kanske inte vore så intressant nu? Minnen och erfarenheter som ingen annan svensk har han ju att stoltsera med, men nu när själva "rymdfarar-delen" är avklarad så kan jag tänka mig att det är mycket möten, föreläsningar, undervisningar etc. Bara en massa slips och kostym och det känns väl kanske sådär :)
Bild lånad från Wikipedia

Finns väldigt många vars liv skulle vara intressant att få en inblick i, kommer jag på nu när jag tänker på det! T.o.m så jag inte orkar räkna upp alla.
Vem skulle NI vilja byta liv med för en dag, vore intressant att höra?


Sitter och laddar för att flytta lite grejer till Fredriks lägenhet. Så snart är det bara mina grejer kvar här, Usch vad mycket bröte man har!! Det kommer helt klart gå åt för att fylla upp min lägenhet, men det blir ju så förbaskat mycket att packa och flytta! Sånt som liksom inte "hör hemma" nånstans, som man bara kommer kasta ner i första bästa låda och sen inte veta vart man ska göra av så det blir stående. Ingen dålig självinsikt och självkännedom va... :)
Satt igår kväll och kollade lite på nätet. Var bl.a. på Ebay och for runt lite. Slutade med att jag hade handlat lite julklappar till mig själv. Inget speciellt så, men små prylar som kommer göra lägenheten personlig. Så just nu ska det bli riktigt kul att pyssla lite och få det bra, men känslan kommer ändra sig ett antal gånger under tidens gång, törs jag garantera :) Först ska allt som sagt packas färdigt och där har vi ett ångestmoment som heter duga, sen ska det flyttas men det känns väl som jag ändå har skaplig koll på, "Bamsefar" och hans fantastiska fru ska ju hjälpa mig så det kommer nog gå smidigt! :) Det enda är att jag fortfarande inte vet exakt NÄR jag får flytta in. 1/1-12 är lägenheten min enligt kontraktet men nuvarande hyresgästen ville ju eventuellt ut lite tidigare. Ett "6/12 kan vi säga så länge, men jag hör av mig!" är det senaste jag har hört. Och jag vet vad ni totalt perfekta människor kommer säga nu och det är "Men är du dum eller, DU kan väl lika gärna ringa och fråga??" och visst, det skulle jag väl kunna göra... Men säger man "Jag hör av mig" så fungerar det så i min värld att....då hör man också av sig! Jag har nog med att tänka på ändå just nu utan att behöva jaga någon via telefon. Orkar inte tänka åt nån annan också!! Och ska man se det så så har jag egentligen bara att förlora på att flytta in tidigare, det innebär ju en dubbelhyra mer. Nån julstämning kommer jag inte hinna fixa ändå så det känns som det kvittar om jag får komma in i december eller i januari. Så han får väl hållas.
Och när flytten väl är avklarad, kan man slappna av och börja inreda då..?? Näe, då ska det städas här! Och det är ett projekt som heter duga, tro mig...

Tittade på "Så mycket bättre" med ett halvt öga också, mellan Ebay och vinglaset. Och jag tycker att den här säsongen är klart sämre än förra! Nu har ju artisterna kommit på att de ska göra allt de kan för att göra någon annans låt till sin egen så pass mycket att chansen finns att den slår så man kan tjäna sig en hacka! Inte riktigt vad Lill-Babs hade i tankarna när hon gav sig på Petters "Så klart!" va...
Och Laleh... Vad är det för "fullkomligt MAGISKT" med denna människa som jag missar men som alla andra verkar se??? Folk är ju helt lyriska!! Bara det att hon ens får vara med i detta sammanhang är ju en ren skymf mot musik-Sverige! Vad har hon gjort som kan jämföras med Lasse Berghagen, Tomas Ledin (vars FLIN verkar reta folk till vansinne..?? Herregud, säger jag bara...!), "Plura", Mikael Wiehe, E-type, ovan nämnda Lill-Babs?? Tycka vad man vill om artisten i sig och dess musik men producerat har de i alla fall gjort! Laleh..?? Thomas Di Leva känns som nåt man skulle kunna sätta i en Vostok ihop med hans kaftaner och skivor och skjuta upp i det blå och skulle den råka brinna upp i atmosfären så skulle inte det vara hela världen, men likt förbannat - VEM känner INTE till "Fiiiischkaaaana schiiiimmar i vaaaattnääät", "Duuuuåjaaaa ää miraaaaklätt hääär" eller "Vämm schka ja trooopå trooopå trooopå näär"??? Laleh..?? "Ååååhhh, hon sjunger heeeeelt gudooooomligt!!!!!". Jaa är det gudomligt att väsa fram låt efter låt och låta som man när som helst skulle kunna klämma fram ett "Och så skulle jag vilja hälsa till mamma också..." så. Och Anna Bergendahl vinner schlagerfestivalen. Vart fan är vi på väg???
Sune har i alla fall sin klara favorit:

Dricka upp colan och göra sig beredd för lite kroppsarbete då. Jag har blivit mutad med en cheeseburgare... ;)

Och trevlig första advent på er! Hoppa lugnt i snödrivorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar