Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 21 november 2011

Ännu en dag närmare döden och lekt med bildprogram

Ännu en sån skittråkig dag som ungefär bara har gått. Kan knappt ens påminna mig om att det varit ljust ute idag. Har suttit och lyssnat på ljudbok mest hela dagen. Men ikväll måste jag duscha och fixa lite för imorrn ska jag till arbetsförmedlingen. Höra vad "jobb- och utvecklingsgaranti" innebär. Undra om jag vill veta... Hörde nåt om att ersättningen är 60% av a-kassan... Joo men jag kan leva på luft och får hoppas att hyresvärlden kan ta betalt i natura, absolut, inga problem...

Låg och räknade lite i natt och det är fasen inte långt kvar till 6/12, då det är sagt att det ska bli flytt. Har inte hört nåt annat. Är så jävla trött på att behöva tänka åt andra också, att de ska kunna säga "Jag hör av mig!" men sen är det ändå i slutänden jag som måste fixa och ordna. Men denna gången skiter jag i det, jag har inget annat att vinna på det än att det vore skönt att flytta innan jul så man tycker det ska ligga i nuvarande hyresgästens intresse att slippa dubbelhyror. Idag tänkte jag packa lite men kom på att soffan står i vägen så jag inte får plats där bakom så då sket jag i det. Har jag sagt att detta inte kommer sluta lyckligt och att avdelning 8 nog inte är så dum idé ändå...??

Hittade ett bildprogram som jag låg och lekte lite med igår kväll när jag inte kunde sova.
Några av resultaten:



Nu ska jag sura vidare. Gick just upp för mig hur mycket tvätt jag har som jag säkerligen inte kommer få tvättat. Tänk om man i alla fall hade haft en hel tvättmaskin, vad bra det hade varit...

1 kommentar:

  1. Det kommer kännas skönt sen när flytten är klar, men jag förstår att vägen dit känns jobbig, men i slutändan tror jag du kommer må bättre av att bo själv. Hoppas det går bra på arbetsförmedlingen med!

    SvaraRadera