Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 28 november 2011

Stora byk-dagen

Idag ligger nerverna utanpå kroppen. Det är ärligt få saker som framkallar så mycket ångest som TVÄTTSTUGOR. Jag hatar dem. Verkligen hatar dem. Bara det att "nån annan" ska bestämma när jag får lust att slänga på en maskin. Och allt kånkande i trapporna. Och FÖRHOPPNINGSVIS är det tomt när man kommer ner. Kan hända att det står nån nisse där som "råkat" dra över tiden lite. Bara att bära upp allt igen och hoppas att fanskapet flyttat sig en halvtimme senare.
Skrev upp mig på tiden 14-21 idag. Kl 06.30 i morse låg jag fortfarande vaken. Det var nästan att jag funderade på att kila ner och kolla ifall nån hade första passet, annars kunde jag lika gärna sätta igång. Men DÅ somnade jag såklart. Hade som tur var ställt klockan på 12. Så jag körde igång.
"Sorterat":
Första lasset ligger i maskinen.
Hur samlar man på sig så mycket tvätt då?? Jaa det är inte ett dugg svårt, man ger helt enkelt fan i att tvätta under en längre tid! Fast nu var det ändå lite speciellt ändå för det var Gran Canaria-tvätten (bättre sent än aldrig...) och sen plockade jag ihop ungefär allt jag hittade för att tvätta det innan flytten, så det är gjort.
Givetvis kom en lila klänning med i ett lass så att ett par shorts, två linnen, en kofta, ett gäng strumpor och lite av sommar-OnePiece'n är numera lila-spräckligt. Satans helvetes jävla skit. Att jag inte lär mig att låta bli saker jag ändå inte klarar av!!! Men men...
Efter 4 maskiner tog dessutom tvättmedlet slut, varför inte... Fast det gjorde inte så jättemycket, torkutrymmet var nämligen också slut. Det är nog det värsta av allt med tvättstugor. "Tork"rummet. Ett stort rum med fem vajrar (stavas det så..??) i taket och sen en fläkt. Och där tycker de att saker ska torka under den tiden man får lov att nyttja tvättstugan. En t-shirt torkar ju för fasen inte på dem fyra timmarna, slutar alltid med att man får ha hela lägenheten full med tvätt på tork!! Men nu har det visst lyxat till det och satt in en fläkt till, får se om det händer lite mer då. Om inte annat så har jag även bokat första tiden imorrn så det får väl hänga över natten annars. Har ju i alla fall fyra maskiner kvar, kan väl hoppas att nåt är torrt när jag kommer ner nästa gång.
Så jag var nere på stan och köpte tvättmedel. En nackdel med att tvätta ungefär "allt" samtidigt är att det inte finns så mycket att ha på sig. Skönt att man är så avslappnad av sig att man kan glida ner på stan i ett par träningsbyxor och en fleecetröja. Har tänkt på det, det är ju rent synd om dem som anser att de inte kan visa sig ute utan att ha fixat håret, doppat plytet i en puderburk och klätt upp sig. Stackars arma själar, vad fula de måste vara!! Och det är ju så galet mycket snyggare med en spräcklig mask av puder, foundation, rouge och allt vad det heter, och sen sticker ett par öron ut som har en hela annan färg, haha :)
Hur som helst, jag handlade tvättmedel och lite naturgodis, det tyckte jag att jag var värd. Sen hämtade jag även ett par paket på Pressbyrån.
Sen var det bara att gå hem och ge sig på tvätten igen. Får väl se om jag blir klar nån gång...

Som om jag inte hade nog med allt ändå just nu så skulle min lilla morfar fyllt 91 år idag. Då får de små grå jobba lite extra såklart :( Saknar den lille filuren, och det är fasen inte många människor jag verkligen känt att jag saknat i mitt liv!! Däremot kan det väl hända att jag saknat vissa egenskaper men det är ju inte riktigt samma sak. Det är alltid de bästa som får gå först, varför är det så???
♥♥♥ GRATTIS ♥♥♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar