Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 19 november 2011

Flytt-ångest och kryssning

Då har man packat ännu en kartong, så nu är det....tre... Hej vad det går. Och hej vad förbannat tråkigt det är!! Och hej vad det här kommer gå åt helvete. Jag kan inte det här, bara att konstatera. Vet fasen inte hur man ska packa. Det går i tre grejer i varje kartong, det det syns liksom inte ens att man tagit nåt, och ändå väger den bortåt 200 kg. Och alla "goda råd" man får, oavsett om man ber om dem eller ej. "Packa inte kartongerna för tunga!!". NÄHE???? Men du, då tycker jag att du själv kan komma hit och packa då, och visa hur man får ner 200 böcker i tre kartonger utan att det blir för tungt... Eller kanske "Hyr en städfirma, det är skitsmidigt!!". Jupp, för man skiter ju kontanter liksom... Folk vill säkert väl men....don't. Just don't.

Varje gång undrar man hur i allsin dar detta ska gå, och lovar sig själv att det är ABSOLUT sista gången!! Likaså denna gång. Fast lite annorlunda nu i och med att jag flyttar själv. Det är bara mig det hänger på. Inget svindlande alls... Men samtidigt så otroligt skönt, på ett sätt! Kanske kommer jag för första gången på ungefär tre år kunna ta hem folk utan att skämmas njurarna av mig..? Och själva upp-packandet och styrandet när allt väl är på plats, det kan jag se fram emot riktigt mycket! Men dit är det långt... Och inte fick man mycket hjälp av den där grävlings-röven som skulle komma och köpa sofforna här, vi försökte som sagt göra det så smidigt som möjligt när de skulle hämtas så vi ställde fram dem, så nu går det knappt att röra sig här. Det är inte riktigt så att vi ställer tillbaka dem igen, för att kanske få dra fram dem väldigt snart igen. För ut ska dem, om jag så i egen hög person ska slänga ut dem genom fönstret.
Jag har gett mig själv en liten belöning, eller egentligen flera eftersom jag handlat lite nya möbler och så, men jag ser fram emot 11/12, då ska jag och Eva ut på äventyr! Förhoppningsvis är i alla fall hästjobbet gjort då och kartongerna lär ju inte springa ifrån mig sen. Och sen - kors i taket - så fick jag även en "liten" belöning från a-kassan. Eller belöning, jag har ju rätt till ersättningen och nu hade de klumpat ihop ganska många veckor som de betalar ut för i november. Går helt klart åt, det kommer ju bli dubbel-hyror och helvete. För att inte tala om alla "oförutsedda" utgifter som GIVETVIS kommer PRECIS nu.

Och på tal om äventyr så kryssningen var som Marie och jag åkte på i torsdags väldigt välbehövlig. Trots att det var den elfte i år, tror jag... Det är alltid välbehövligt att komma hemifrån, jag hoppas det kan bli ändring på det sen. Men det är ju tur att i alla fall nån kan njuta av livet:

Bort med lakan och grejer bara, här ska JAG ligga... Och det är inte vi som bäddar in henne, hon lägger sig verkligen sådär under täcket!

Hur som helst så var det en skojig resa utan större fadäser, höll jag på att skriva, men då hade jag faktiskt ljugit. Tänker inte redogöra för någons hälsotillstånd, integritet kallas det (så det är bäst jag inte lägger ut några bilder, då blir det väl ett JÄVLA liv!!), men jag kan säga att det blev lite pådrag i vår hytt framåt småtimmarna och att det INTE hade med fylla att göra. Allt slutade väl i alla fall och både jag och Marie (tror jag? :) ) säger TACK till alla inblandade som såg till att det inte blev totalt kaos!! Inte för att jag tror att så många av Viking Line's personal läser här, men det kanske finns nån i alla fall :) Men i det stora hela så var det en riktigt trevlig resa!

Får se när det blir nästa gång, nu bär det ju av till fjälls för Marie och Peter. Moloket :(

Om man skulle försöka ta tag i lite fler kartonger då. Eller inte. Det märks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar