Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 26 november 2011

Dag 32 - Ett foto på mig och min familj, natt vs dag, packat köksgrejer och ensamt ensamt

Haha, inte värre än så, det var ju snabbt avklarat! Jag tror fasen det bara finns en bild där vi alla är med, i alla fall från modern tid, och det är denna:
Egypten 2008. Och just detta är från Kairo, Nilen är i bakgrunden. Och sen lite dålig luft. Där kan man ju snacka om att få dammlunga...! Guiden tog en familjebild vid Sfinxen också, men då var Sandra på vift :) Något hysterisk friss på Andersson den nästa äldsta, men jag ska säga er att det faktiskt är skitsmidigt med flätat hår när man är utomlands! Slippa slita och dra i det varje morgon, utan bara knyta ihop det. Det ser ut som sju svåra år och mer därtill, men det får man väl bjuda på :) Sen har man att göra ett tag när man ska ta ur flätorna. Att kalla håret för "Svinto" är en underdrift. Mycket sand, salt och i det här fallet även avgaser hinner fasta i håret under en semester.
Men visst blev jag söt, lite lagom sönderbränd och allt! :):


Annars då..? Hade lite svårt att somna igår, ungefär som vanligt. Nätterna är fan inte gjorda för att sova på. Då är kroppen som mest uppe i varv, man får lust att ta tag i saker, man kommer på massor som man skulle kunna göra. I min värld är det mer logiskt att ta tag i saker på kvällen när man är pigg än på dagen när man är trött. Därför har jag alltid föredragit nattjobb. MYCKET mer logiskt att gå till jobbet när man är pigg och gå hem och lägga sig när man är trött, än att gå till jobbet när man har kuddavtryck kvar i ansiktet och sen gå hem när man väl börjar piggna till. Och för den delen, när jag jobbade som jag gjorde i somras - 7-16 måndag till fredag - jag var liksom ALDRIG riktigt pigg. Så näe, nattjobb for president! :)

Hur som helst, det var inte långt ifrån att jag klev upp kl 3 i natt och satte igång att tejpa ihop kartonger eller gick ner i tvättstugan. Men jag lät bli. Har fortfarande Avdelning 8 i färskt minne... Så det var lite spännande att se hur mycket av suget som hängde kvar när jag vaknade. Och faktiskt. Jag var nere i tvättstugan. Fast det var visst fler som ville tvätta eftermiddag i helgen. Så det får bli på måndag. Får väl se om jag tar tag i det eller om jag skiter i det.
Sen tejpade jag ihop kartonger och packade lite köksgrejer. Är ju skitsvårt att veta vad man kan packa ner. Tallrikar, glas, bestick..?? Kanske kan vara dumt... Men tog sånt som jag aldrig använder, som arvegods och tallrikar jag hade när jag var bebis och sånt. Skitkul att ha...(eller nåt)...tills dess att man ska flytta. Jädrar vilket jobb det är att vira in allt i tidningspapper!! Men men, nu är det gjort, bara resten kvar, som det så vackert heter.

Nog för livet är jävligt svart nu men igår kväll blev det lite extra. Man blir ruskigt påmind om framtiden ibland. Jippo på stan, PM's spelade på Harry's. Fredrik ville inte gå, syrran kunde inte. Då får man vackert stanna hemma. Det liksom bara finns ingen som man kan fråga!! (Och ursäkta om jag glömmer någon nu, men anledningen till att jag inte tänkte på er är kanske för att ni heller aldrig tänker på mig..?). Jag kom i alla fall inte på någon. Nu flyttar Fredrik ut och tror inte han kommer vara så sugen på att gå ut med mig sen. Vem tar man med sig när man vill göra en helkväll på stan?? Morsan??? Men om man skulle gå och hänga sig direkt då. För samtidigt vill jag ju inte ha några allmosor, "Men vi ska ut, du kan gå med oss om du inte har någon att vara med!". Det kanske är förnuftigare att ta tabletter än att hänga sig..? Så igår låg jag och funderade på allt som jag troligtvis gjort "för sista gången" i alla fall på bra länge. Harry's. Hugos. Parken. Besökt nån restaurang. Det är bra bittert, det är det faktiskt.

Fan vilken skojig blogg detta måste vara att läsa...! Jävla gnäll och offer-pratande hela tiden. Men ge fan i och läs då... Alternativt lista upp vad som gör mitt liv värt att leva, jag kommer då inte på det själv. Just därför att det inte finns nåt. Men man kan kanske be att få ytterligare någon medicin utskriven, det verkar ju lösa allt enligt experterna. Jag och min vän Mirtazapin tar en dans-kväll i Parken. Yeeeyy....!! Är det för tidigt att gå i Kicki-festisen..?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar