Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 25 maj 2008

Melodifestivalen, pastagratäng och Indiana Jones

Jag kan ju inte vara sämre än resten av Sverige, så jag måste ju kommentera melodifestivalen.
För det första så fattar jag inte varför man ens tittar, man retar sej ju bara på det! För det andra; tidningarna blåser upp rubriker som "Fiasko" och sånt, men vad ska man säga… Tävlingen känns ganska förutbestämd. Luuk som var kommentator kunde ju sitta och säga att "nu röstar det landet, då får dom och dom och dom höga poäng", och det stämde! Då är det ju inte riktigt musiken som bedöms. Sen gnäller vi på att länder "grannröstar", sen blir det ett jävla liv när våra grannländer inte röstar på oss?? Hallelulja… Jag tänker mej att vi har olika smaker och stilar vad gäller musik i olika delar av Europa, delvis därför röstar vi som vi gör. Jag hörde många här som gillade Finlands bidrag, ganska tung rock, medan öst-Europa gillade Turkiets "hårdrock". Sen fick ju Bosnien-Herzegovina väldigt höga poäng av Sverige… Sen kan jag bara se till mej själv, jag gillade Island, lite E-type/Da Buzz-inspirerat, Norge, en rar tjej med en bra låt helt enkelt, och även Finlands hårdrock. Medan jag undrade vad Bosnien-Herzegovinas artister fått för mycket av, deras tvätthängande var ju pinsamt! Med de kom på 10de plats när Europa fått säga sitt. Så visst känns det som att vi har olika smaker i olika delar av Europa. Fast sen är det ganska roande och se hur sams forna Jugoslavien helt plötsligt är, och bollar poäng mellan varandra.

Vad gäller vårt egna bidrag så förstår jag inte… Charlotte är en jättesnygg och jätteduktig artist. Men vad händer här??? Hade hon ägnat hälften av tiden att träffa tonerna rätt som hon använde till att smeka sina lår, puta med munnen och försöka stirra förföriskt liksom genom kameran, det hade gått mycket bättre då!! Och hur ser människan ut?? Direkt hämtad från After dark! Allt är bara så mycket för mycket! Som sagt, det är en naturligt snygg tjej med en naturlig sångbegåvning, men det ser man inte mycket av. Tycker det är väldigt tragiskt, att tro att man måste anspela på sex för att komma nånstans. Det känns mer som en sista utväg när man inte har nåt att komma med, men det har ju hon!

Sen, tyvärr, Björn Gustavsson, vad höll du på med?? I Sverige känner vi ju till den galne lintotten och kan skratta åt hans påhitt, men vad ska resten av Europa tro?? Jag vill nog inte veta, men det känns som att de inte har nåt större förtroende för den barnsliga stammande svensken som knappt kan prata engelska och som dessutom försökte vara rolig och ge sitt eget land 12 poäng… Bättre kan du!!
Näe, nu är spektaklet slut för den här gången, skönt!!

Vad har vi annars gjort?? Blivit riktigt husliga :-) I fredags gjorde vi tacos, jag åt så jag höll på att spricka. Igår jobbade jag och Tobbe så att Pernilla fick lite ledigt, tror det var välbehövligt! Och vi hade folk inne i princip hela tiden. Vi fixade det galant! Vi slog in paket, provade ut skor, satte ihop en skateboard, det var så kul!! Försäljningsmässigt så gick det jättebra, så vi är nöjda! Pernilla får gärna vara ledig fler gånger :-)

På kvällen utsatte jag Fredrik för min matlagningskonst :-) Mamma gör en slags pastagratäng som låter väldigt mystik, men är jättegod och smidig att göra så den testade jag igår. Hans min när jag rörde ihop tonfisk, creme fresch och konserv-svampsoppa är obeskrivlig, haha :-) Men det kändes som det var uppskattat ändå sen, bara han fick smaka :-) Fast vin till det hela var väl sådär faktiskt…

Sen gick vi på bio, såg nya Indiana Jones-filmen. Var väl lite sådär, jag lyckades somna en stund :-/ Men men, väldigt mysigt att göra nåt tillsammans! Hann hem precis lagom till melodifestivalen.

Det rör sej som sagt rätt ordentligt i skallen för tillfället. Fick ångestattack igår, svårt att andas och allmän panik. Vet inte vad det var som utlöste det egentligen. Har varit jobbigt på senaste och mest på kvällarna. Kan inte koppla av alls, när jag väl somnar så drömmer jag i princip hela tiden. Vet inte vad som är fel. Jag har det ju jättebra nu, tänk om skallen kunde fatta det!! :-(

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar