Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 26 juli 2008

Flytt, soff-klipp och SOMMAR

Då var det ett tag sen man var här. Och livet är väl betydligt muntrare nu. Börjar se en ände i min gamla lägenhet, medan den nya ser ut som ett bombnedslag. Men där kan man ju plocka lite då och då, när man orkar. Men jag längtar tills det är någorlunda färdigt, det kommer bli så mysigt!! Jag gjorde ett klipp igår som jag är så nöjd med! Vi har tittat en en kökssoffa på Jysk som var på rea, den skulle kosta 1400:-, var nedsatt till 700:-. De hade en kvar, som en missnöjd kund lämnat tillbaka, men det var "inget större" fel på den. Jag fick soffan för 300:-. Det var lite spännande att plocka ihop den. Men det var absolut inget fel på den! Nån repa här och där, men det hade det ju blivit efter två veckor ändå. Så 300 spänn var den absolut värd, då blev jag nöjd! :-)

Det mesta kretsar kring flytt och städ nu. Men jag hinner hjälpa Pernilla på Wallride lite emellanåt också. Skönt att komma ifrån min flytt lite, hon får jobba med sin. Väldigt bra samarbete måste jag säga! :-) Sitter där nu, händer inte alltför mycket. men då och då droppar det in folk som faktiskt handlar :-)

Anna Gullberg fyllde år i tisdags så i måndags var jag där på fest. Det var lugnt för min del, körde och så. Men det var trevligt, god mat och så. Fick migrän när jag kom hem. Det är fasen bland det värsta man kan uppleva :-( Fast för första gången så spydde jag, har aldrig gjort det förut. Spydde som en gris, då släppte det lite i alla fall. Men usch vad obehagligt det är!!

Var på Matverkstan’ med mamma, pappa, Ulla och Stefan, det var riktigt trevligt! God och billig mat. Och skratt så man får ont i magen, jädrar när Ulla kommer igång :-) Ser fram emot våra förfester i vår nya lägenhet sen :-)

Vad händer annars då? Det mesta kretsar kring flytten. Var hos Anna sista gången innan hennes semester. Tror nog jag ska överleva men jag kommer säkert känna att något fattas. Men det funkar rätt bra nu när gamla lägenheten nästan är klar, man ser ett slut på det hela. Träningen har satt igång, men jag har bojkottat det denna vecka, har inte alls haft tid. Ska försöka komma igång nästa vecka. Fast har inte saknat det. Det har varit för varmt och sen är det ju knappt några seniorer kvar. Anna gick ju ut med att hon skulle ha barn, så hon lägger av. JÄTTEgrattis förresten!!!! :-) Så vi får väl se hur det blir…

Nähe, ska jobba vidare lite nu. Om inte annat sätta mej ute i solen. Sånt här väder borde det vara oftare! :-)

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar