Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 14 november 2007

Smokie, Ge-kås och tjurigt

I söndags var det äntligen dags igen…! Efter fotbollsträning och lite Fars Dag-firande åkte vi in till Linköping, mor och far och jag. Käkade på restaurang, lax”filé” på planka. Var rätt så sådär. Den s.k. filén bestod av en jädra massa ben, vilket jag hatar. Och ingen vidare portion heller, blev nätt och jämt mätt.

Men sen bar det av till Konsert & Kongress. Och Smokie var lika fantastiska som alltid!! Det värsta är att tiden går så fort bara! :-( Längtar redan till nästa gång jag får se dom, hoppas det kan bli i Norrköping i februari men vi får se. Ekonomin är ju som känt inte den bästa här…

Igår åkte jag, Sofia och Hanna till Ge-kås i Ullared. Halvsegt att gå upp kl fyra, men men. När vi kom dit vid halv nio så var det ganska så behagligt med folk, kunde gå och strosa bäst man ville. Sen fylldes det snabbt på och snart kände man igen stället med alla hysteriska kärringar med kundvagnar… Fick ihop lite varor i alla fall. Kläder, prylar till djuren, matvaror, även lite julklappar. Så jag känner mej nöjd! Efter lite pasta så begav vi oss hem igen. Lite småjobbigt att köra i snöoväder men det gick det med. Hem och packa upp sina grejer.

Idag har jag jobbat. Var riktigt segt, kroppen börjar påverkas ordentligt av sömnbristen :-( Fast jag gick upp så tidigt igår morse så kunde jag ändå inte sova igår kväll. Nu ikväll var jag trött, somnade vid 22 men sov väldigt oroligt, vaknade hela tiden. 00.30 hade jag visst sovit färdigt så här sitter man nu. Måste fasen be psyk om något vettigt preparat istället för giftet de gett mej nu, kan ju sova nästan ett dygn på dom tabletterna. Vill bara kunna slappna av, känns ju som jag ligger en decimeter ovanför sängen eller nåt.

Pratade lite med Marcus nu ikväll också. och det var som jag befarade, han hade träffat nån, var väl typ därför han gjorde slut :-( Var väl därför jag sov oroligt nu, antar jag. Har visst svårt att få det att funka på den fronten. Johannes flyttade till Åland och så nu detta. Men det känns som jag bara orkar inte, orkar inte bry mej, orkar inte nånting. Hoppas verkligen allt blir bättre snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar