Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

torsdag 1 november 2007

Förvirring och tjurighet. Med vissa ljusglimtar…

Det mesta i mitt liv har de senaste dagarna kretsat kring Marcus och hans beslut. Men av respekt så är det inget som jag tänker gå djupare in på här. Ikväll pratade vi lite på msn i alla fall och det var så skönt! Vill ju att vi ska kunna prata med varandra i alla fall.

Vad händer annars då?? Tjaa, jobbar och sliter på Wallride, hos underbara Pernilla och Jennifher! Plus alla lösa drägg som dyker upp där emellanåt, hihi :-)

Tränar gör jag också, har varit iväg varje dag denna vecka. Igår gick det väldigt bra, fixade både cyklingen och löpningen! Börjar även bli lite halvstark :-) Nästa år blir jag stabil som fan på fotbollsplanen :-) Även idag gick det bra! Cyklingen gick lite sämre, löpningen var seg men jag tog mej ända igenom de där tjugo minutrarna och två kilometrarna, så skönt!!

Det har ju varit lite jobbigt på senaste, dels för separationen, om man nu kan kalla det så när man varit tillsammans i knappt två månader, men också för att sjukan och försäkringskassan fittat till det ordentligt så jag bara fått halv sjukpenning. 4500 har dom tänkt att jag ska klara räkningar och leva på. Detta hänger antagligen ihop med att jag inte fick sjukintyget i tid från psyk, så det kom sent in. Pengarna skulle komma, sa hon på FK när jag ringde, men frågan är NÄR??? Hur gör folk som inte har underbara föräldrar som ställer upp?? Räkningarna försvinner ju inte liksom… Men men, när blev det FK’s problem…

Imorrn ska jag träffa Ragnhild, en läkare och en psykolog. Har gjort nåt slags test som vi ska utvärdera. Antagligen så mådde jag helt okej när jag gjorde det där testet så det kan bli intressant…

Sen blir det Parken imorrn, där det är Vadstena-kväll. Casanovas, Wahlströms och Hub caps spelar. Lite förfest hos Lorina först, sen drar vi iväg och gör stället osäkert!

På söndag är det fotbollsträning, ska bli SÅ kul att träffa brudarna igen!! Sen är det jubileumsfest på kvällen.
Och så måste jag ju tala om att den 21/11 ska syrran och jag sitta på Råsunda ihop med ca 35.000 andra och se när Sverige spelar spöar skiten ur Lettland i sista (???) EM-kvalsmatchen, ska bli så underbart kul!!!! Tur man är på hugget på Tradera emellanåt :-)

Nu är det läggdags!

Ajöken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar