Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 29 januari 2008

Ambulansen börjar hitta till Kungsvalla

Var trötter när jag kom hem efter jobbet igår. Eftersom vi har stängt på fredag så gick jag idag också för att ändå få ihop mina tre dagar.

Trött igår som sagt, kollade på "Stridspiloterna" *mums :-) * och gick sen och la mej, och somnade nästan direkt, så skönt!! Vaknade imorse kl 8 och var klarvaken. Läste tidningen, kollade lite nyheter på nätet, sen åkte jag till Ica Maxi och handlade. Precis lagom med folk! Har ju blivit modern och börjat själv-scanna nu. Och givetvis så fick jag avstämning eller vad fasen det heter. Jag hade fått med allt, bara det att jag tagit sex paket nudlar i olika smaker men scannat in samma paket sex gånger. Vad de ska vara petiga! :-) När jag kom hem så slog det mej hur otroligt dyrt det måste vara i Sverige. Handlade för ca 300:- men tycker inte jag fick med mej så mycket hem! Frukt, mjölk, juice, en platta läsk, lite godis, nudlar. Mycket mer var det inte, lite småplock sådär. Man kan ju jämföra med vad man hade fått för 300:- på t.ex. Ge-Kås, hihihi :-) Hur som helst, när jag kom innanför dörren blev jag akut skit-trött, knepig känsla. Fick gå och lägga mej en timme innan jobbet. Och när jag vaknade så kändes det som jag varit vaken ett dygn eller nåt, var inte det minsta utvilad! Var väldigt nära att ringa och säga att Idag får ni klara er utan er praktikant-jävel, men så kom jag på att det är väl sånt här jag arbetstränar för, för att gå iväg även om det känns tungt.

Så jag tog en mini-repa på stan och sen upp till jobbet. Vi åkte och handlade, wellpapp, storpack dasspapper och såna grejer. Även billigt godis :-) Sen blev det Jysk en sväng. När jag slutade kl 17 så var det bara direkt hem och byta om till fotbollskläder. Även där var jag riktigt nära att lämna återbud, kändes bara jobbigt, det var dåligt väder, seg i kroppen och allt var bara blääää liksom.

Men jag drog iväg, duktig som jag är. Idag skulle vi ha löp-pass och det kändes bra för det behöver jag verkligen! Tjappe hade gjort upp en bana som vi skulle springa. Det gick fint, men precis på slutet av fjärde varvet blev det plötsligt skitjobbigt, det liksom blixtrade för ögonen och jag fick svårt att andas. Sen minns jag inte så mycket mer. Jag vet att jag, Gunilla och Lago gick in i omklädningsrummet, där hade jag rasat ihop och fått kramper två gånger. Det första jag minns är att jag hörde röster nånstans långt bort, men orkade inte bry mej. Det första jag minns "på riktigt" är en väldigt grumlig bild av typ fyra ambulanskillar, som efter en stund smälte ihop till en bara. En riktigt gullig ‘en dessutom! :-) Så det blev ambulans från Kungsvalla för andra gången, det där stället gillar inte mej riktigt :-) Fast jag var sämre den här gången, somnade eller tuppade av eller var jag gjorde flera gånger i ambulansen, hade ett vansinnigt tryck över bröstet så det var svårt att andas. Men jag syresatte mej visst bra så det som kom in gjorde väl nytta :-) Väl inne på sjukhuset så började jag bli människa igen. De kollade puls, blodtryck, EKG och såna grejer och jag var i topptrim! :-) Även trycket släppte efter ett tag. Sen kom det en ragata som skulle stickas, och jag protesterade vilt, men hon var så jädra snabb så hon hann få tag i ett finger! Herrejisses!! Och blödde gjorde det, och ont som fan gjorde det. Kärring!!! Kan ju inte påstå att jag tänker göra om det, blängde på henne varenda gång hon kom in sen :-) Jag hade lite lågt blodsocker så jag fick saft och smörgås, bussigt :-) "Men glöm att du får kolla om sockret gått upp!!" sa jag till den stick-glada damen.

Sen blev det väntan i väntrum i ca 1,5 timme, hade riktigt trevligt med Gunilla, vi bluddrade på :-) Sen fick jag träffa doktorn, en mörkblå Abdullah. Men han var skittrevlig! :-) Och han sa samma som de sa senast jag var inne, finns inte mycket de kan göra, de rapporterar till neurologen som utreder det hela att jag varit inne, sen får han bestämma hur vi ska gå vidare. Så ungefär vid 21.30 lämnade jag akuten, för andra gången den här veckan…

Hem till den efterlängtade duschen, åt en semla som jag inhandlat tidigare idag och nu sitter man här. Jaa, vad ska det bli av ‘en…???

Förresten, Janne och Robban-Robban fyllde år idag. Men kunde inte svara på Grattis-sms. Snorunge!!

Nu ska jag sova!

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar