Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 1 januari 2008

Nyårsafton

Nyårafton var riktigt blöt. Jisses, minns inte när jag krökade till så pass senast! Har minnesluckor och hela köret. Tycker inte jag hade med så mycket sprit till Anna ändå… Men det räckte uppenbarligen, och så hennes likör också :-) Åkte in till Anna i Vadstena vid 17, sen kom Elin och Jessi strax efter. Vi åt gott, trerätters med skagen-toast till förrätt, kött och potatisgratäng och sen pannacotta. Det där hade Anna lyckats väldigt bra med!! Sen drack vi, pratade skit, gjorde iordning oss och så, 22.30 kom Micke och körde in oss till Motala och Harrys. Redan här sviktar mitt minne. Men jag tror vi inte gjorde så mycket, satt mest vid ett bord och väntade på 12-slaget. Vi gick ut på Torget och kollade på raketerna. Sen ballar det ur ordentligt. Jag vet att vi gick till HUGO, och där var det satlöst med folk. Jag for förbi vakter och kassa och hela köret, följde bara med strömmen. Minns att jag tyckte det var jobbigt så jag gick ut. Sen vette fan, jag måste väl blivit sur och knallat hem, för nästa jag minns är ifrån sängen. Pratade med Micke förut, han hade visst plockat upp mej utanför sjukhuset ungefär. Men väldigt vad duktig jag varit, tagit min medicin, tagit av mej kläderna och vikt ihop så snyggt, gör jag aldrig annars :-) Näe det var en riktig fjortis-fylla, bara kaskad-spyer som fattades :-) Men jag tror jag hade kul, hos Anna var det i alla fall väldigt trevligt! Tror inte jag ställde till med några skandaler heller!

Vaknade vid 8.30 imorse och mådde lite tjyvtjockt, tog täcke och kudde och la mej i soffan och glodde på tv. Strax sov jag igen, vaknade 12.30 nästa gång. Kollade mera på tv och stickade på min tröja, så kärring är jag :-) Sen åkte jag till Napoli och käkade kebabtallrik ihop med Johan, vi åkte upp hit och glodde på film.

Läste i Expressen om att sms’a sitt ex på nyårsafton. Nu fattar jag inte vad Expressen har med att göra att man önskar en person som man ändå levt ihop med längre eller kortare delar av sitt liv gott nytt år, men en kille som INTE önskade sitt ex gott nytt var i alla fall Marcus. Vi ska vara vänner och vi har så bra kontakt och bla bla, jojjomän… T.o.m hans familj messade. Näe känns som jag skiter i honom och hans snack nu. Det var nog inte så vettigt att vi träffades efter att det tog slut, känner jag nu. Visst, ses som vänner är en sak, det har jag inget emot, men det andra… Han får ha sitt nu, orkar inte, mår bara dåligt av att försöka bry mej.

Imorrn är det jobb igen. Saknar fasen galningarna när jag inte är där på ett tag :-) Se hur många ungar som kommer dragandes med sina presentkort imorrn :-)

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar