Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 23 januari 2008

Shoppat loss

I måndags gick jag upp skapligt och åkte och tränade. Det gick väl skapligt, hatar att ha någon bredvid mej när jag ska avverka mina 2 km på löpbandet bara, ger upp efter 1 km mer av stress än av trötthet, jävla skit :-/ Fattar inte varför det blir så!! Men men, jag har ju aspergers :-D Sen på jobbet hade vi en leverantör på besök. Lite spännande att se vad för kläder och skor som ska komma i höst :-) När han som bäst höll på att berätta om sina artiklar så kom nästa leverantör instörtande. Han var på väg hem till Småland efter att ha varit i Norrland så han frågade om han inte kunde få visa sitt sortiment när han ändå var förbi. Så det blev två visningar i måndags.

I tisdags var jag äckligt lat. När det var dags att byta om till träningskläder på kvällen hade jag inte kommit ur pyjamasen än… Men på med träningskläderna och sen åka till Kungsvalla. En riktigt bra träning, var trött och kände av mjölksyra när jag kom hem :-) Dusch och sen bänka sej framför handbollen. Grabbarna hade tur som fick med sej en poäng från det mötet.

Idag blev det jobb, och fy fan vad jag shoppade, vi har 20% på allt-rea nu så jag passade på att förnya garderoben lite. Säg inget till mamma bara :-D Fick hem två tröjor, ett bälte och ett par jeans, billigare än vad enbart jeansen skulle kostat… Man måste unna sej nåt ibland, blir att lida i slutet av månaden istället :-) Sen hem och inte ha gjort nåt speciellt. Kollade lite på tv, satte mej vid datorn och där är man kvar än, och lär bli än ett tag.

Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar