Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 6 januari 2008

Träningsångest, lyckad hundkurs och snö

Då har snart en vecka gått av nya året, och än har det väl inte bjudit på några större överraskningar. Tiden har vankat på som vanligt. Träningskortet har gått ut så jag måste fixa nytt, men känner mej inte så upplagd för det. Har sovit så dåligt på nätterna så när jag väl somnat så har jag hellre sovit så länge som möjligt innan jobbet än åkt och tränat. Sen blev det väl lite mycket i höstas, 5 pass i veckan är väl sådär, spyr ju nästan på träningscykeln därnere nu! Men jag SKA pallra mej dit, i slutet hade man ju faktiskt börjat få lite kropp att visa upp och sen visades det ju på fotbollsturneringen att nya kroppen inte bara innehöll luft heller. Var bra mycket roligare när man både kunde ge och ta lite smällar! Bara kondisen som ska upp betydligt fler snäpp också. Men blev lite fotboll i Rinna i torsdags. Har sagt det förr men trodde aldrig jag skulle längta efter ordentlig träning, även ren gristräning. Spela tvåmål i 90 minuter blir extremt tjatigt. Sen vill jag känna att jag verkligen tränat efter en träning och det är ju förstås upp till var och en, men att gå in 100% för "plojfotboll" utan målvakter etc i ca 90 minuter, då är man duktig… :-) Blev iofs lite skott-träning nu senast och det är kul! Vi kan ju fasen skjuta, synd bara att vi inte gör det oftare!

Jag har jobbat, känns lite avslaget nu efter jul och så. Sen har vi ganska dåligt med varor förtillfället, skor finns mest i "konstiga" storlekar etc. Folk går mest och tjatar, men till viss del är det väl kanske befogat. Men t.ex. en pappa kom in 3/1 och gormade för att vi inte fått in några fingerboards, "De skulle ju komma efter nyår!!". Jovisst, men… Så det blir kul när det kommer lite leveranser att packa upp och ta hand om!

Var på hundkurs idag, sista gången på Klickerkursen. Elliot har aldrig brilijerat i sanden i ridhuset förut så jag hade inga högre förväntningar. Men det funkade riktigt bra!! Och det gick att muta/belöna honom med godis, tror aldrig det har funkat där förut! Han käkade totalt en hel grillkorv (han är bara en liten chihuahua..!) bara på kursen :-) Ska ta tag i det där med klicker på allvar i vår sen när man kan vara ute och träna ordentligt. Som det är nu så vill ju varken han eller jag vara ute! Verkar hur som helst vara en bra metod, bara matte fattar fullt ut hur det funkar :-)

Inatt föll första ordentliga snön. Men sen blev det ju tö direkt så den kommer inte ligga länge. Nu blir det det här sketna blasket istället :-( Jädra snö, om den nu måste komma så tag och ligg kvar då!!

Sen har innefotbollen i sporthallen varit nu också. Har inte varit där på flera år, och inte heller i år. Men det var synd, Borens herrar tog sej ända till final, hade velat sett hur det gick till :-) Där blev det stopp mot Åtvid, men ändå. Är nog ingen som ens minns när de gick så långt senast.

Läggdags, så ska vi se om det inte ska kunna bli träning imorrn i alla fall.

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar