Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 9 februari 2008

Björkmans landsplåga har börjat

Sitter och är jättepigg. Råkade slumra i soffan under den mest spännande delen av melodifestivalen… :-) Vaknade och såg att farbror Christer och snorungen Amy gått vidare i alla fall :-) Tyckte ingen av låtarna var speciellt bra. Känns nästan pinsamt men den jag nästan tyckte var bäst var Michael Michailof eller vad fasen han nu heter. Gillade den på nåt sätt. Så länge man slapp se karl-fan som igår gick ut med i tidningen att han skallat en nisse idiot-blodig på krogen men han "var ju faktiskt bara 24 år då och fattade inte bättre men nu har han lärt sej" och bla bla. Undra om jag kan gå ut och sopa ner nån och skylla på det också?? Jaja, jag hoppas startfältena blir bättre annars får man ju skämmas. Och fröken Diamond, jävla töntigt namn egentligen, som var så upphöjd till skyarna, visst sjunger tösen gudabenådat men låten… Var väldigt tjatig och påminde mest om nån fotbolls-"olé olé olé"-dänga, tycker jag. Och vad hade bruden som skulle intervjua artisterna egentligen i rutan att göra??? Där kunde SVT sparat in några kronor.

Nog om melodifestivalen, den lär sysselsätta svenska folket ändå så det räcker i några veckor framöver.

Var på möte idag också, årsmöte med Amica. Tycker det mest var ett jädra tjatter, speciellt när vinet kom fram, men kul hade vi :-) Hoppas vi kom fram till nåt bra också. Handlade mest om vår utställning som vi ska ha.

Mina ben mår inte bra. I tisdags var det frysgrader och stenhårt på Kungsvallas grusplan. i torsdags var det plus och geggemojja. Vet inte vilket som var värst att springa på. Sen i tron om att träning botar träningsvärk så körde jag en kilometer på löpbandet på gymmet igår. Men usch, nu byter jag gärna vader med nån. Blir ingen träning för mej imorrn, jag och Hanna ska käka Kinamat och sen åka till Ljungsbro och lyssna på Casanovas. Ska bli kul, vi ses inte så ofta!

Igår var det jobb. Började 10 och slutade 14. Åkte och tränade och sen åkte vi till mormor och käkade pizza. Tanten fyllde år så vi hoppade över tårtan och köpte pizza istället :) Sen åkte jag hem till Fredrik. Det var trevligt med lite vin, musik och mycket prat och gnabb :-)

Idag var jag även i Fornåsa och hälsade på lilla Gucci, Jontes och Jennies nyinköpta chihuahua. Samma teckning som Elliot men med mycket kortare nos. En riktigt söt liten krabat! :-) Sen skjutsade jag Jennifher till Robin, passade på att köpa mat på Turbogrillen när jag ändå var där.

Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar