Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 12 februari 2008

Hopp om livet, Ljungsbro och en sanslös upplevelse

Det blev lite jobbigt efter melodifestivalen i lördags. Somnade ju när den var, så det blev sömnlöst på natten sen och sömnlöshet innebär panik för Sandra. Ett sår slutade inte blöda trots kompresser, handduk, papper etc, så jag blev lite nervös och knatade upp till sjukan. Återigen blev det diskussion om ifall de skulle sy eller inte. Tre pers kom in och kollade :-/ Slutade med att de limmade ihop sårkanterna. Blev riktigt snyggt, tills jag råkade klia bort det torkade limmet för en stund sen. Jaja, efteråt så inträffade något synnerligen märkligt. Sköterskan satte sej ner och pratade. Hon sa att hon inte ville släppa ut mej i det skick som jag var i. Om det var okej för mej så skulle hon ringa Mobila teamet så de fick komma upp. Jag berättade om mina tidigare erfarenheter av dom, och sa typ "Ring du om du tycker det är kul". Hon gjorde det och två tjejer kom upp. Jag inledde väldigt avigt och frågade om de ville ta dö’ på mej igen (sommarens sprit- och läkemedelsincident, reds. anm. *asg*) Den ena tjejen/tanten var lite morsker men den andra körde en annan taktik. Hon hittade katthår på mej och frågade om djuren och fotbollen och så. Då blev Sandra lite mer medgörlig. Och den första hängde snart med i samtalet. Jag berättade om när jag kontaktat dom förut, hur galet det har blivit och så, och dom höll med om att något var väldigt fel. Och att jag inte hade någon kontakt med läkare eller psykolog eller så. Hon menade på att det var tydligt att jag behövde nån att prata med, som kunde röra lite bland de grå :-) Så vi bestämde att de ska ligga på väldigt och säga att jag är i akut behov av hjälp, och under tiden skulle mobila hålla kontakt med mej. Det lät bra, jag hoppas det blir det också. De ringde i söndags men då satt jag mitt i en trerätters middag, så jag svararde inte, hoppades att de skulle ringa igen, men icke. Nåt mer har jag inte hört. Men det kändes väldigt skönt att någon brydde sej i alla fall!

Söndagen var väldigt trevlig! Hade en hel-kväll med Hanna. Vi startade på kinesrestaurangen här. Vi slog på stort med trerätters. Jag inledde med en "vållulle", fortsatte med friterade räkor och kyckling, med ris och sötsur sås, och avslutade med blandad frukt och glass. Jag är fasen mätt och belåten än! 165:- gick kalaset på, tycker det var riktigt billigt! Drack iofs bara mineralvatten till, men ändå! När vi satt och åt som bäst så hände något helt osannolikt. Det är knappt man kan berätta om det för ingen kommer tro på det. Det var bara jag och Hanna i restaurangen, bakom disken stod servitrisen. Vi käkade, pratade och så, när vi hör ett "knorrande" utdraget mystiskt ljud. Först bara tittade vi på varandra. Var det…?? Näe… Men liksom… Näe det kunde bara inte vara så! Eller..?? Sen bara gapskrattade vi. Servitrisen hade dragit av en fjärt!!! Och ingen smygare orsakad av taskig mage eller så, utan en riktig brakskit!! Vi visste inte vart vi skulle ta vägen, höll på att svimma bara vi tittade på varandra. Ordet "skitkul" blev flitigt använt, kan jag säga :-) Jaa jag säger då det. Kommer aldrig kunna ta det där stället seriöst igen. Men roligt var det!

Efter mat, lite jäsning och en massa gapskratt så gav vi upp och åkte till Ljungsbro. Där var det dans till Casanovas. Jag körde min vanliga taktik, "dansade" med Johnny precis i början, sen fick jag sitta ifred och lyssna på musiken, haha :-) Grabbarna var bra som vanligt och go’a och glada. Två extranummer fick de köra, en bra publik! Sen åkte vi hem, en riktigt trevlig kväll! Hem och in i duschen och sen åkte jag till Fredrik.

Igår hade vi en leverantör på besök. Kl 8.30 behagade han dyka upp. Jag kom inramlandes strax innan 9 då jag skjutsat Fredrik till jobbet. Jag blev jätteförvånad när jag kom in i butiken, ställ med snowboard-kläder! När blev vi intresserade av det??? Svaret var aldrig, Pernilla hade inte riktigt koll på vad han sålde bara :-) Men det var en trevlig kille så han fick gärna stå och prata om prylarna en stund :-) När han var klar åkte vi till Mc Donalds och käkade lunch. Sen tillbaka till jobbet, vi var jätteduktiga resten av dagen :-)

Efter jobbet åkte jag till Fredrik. Vi drack vin, flummade, lyssnade på musik och så, det var jättemysigt!

Körde han till jobbet i morse, sen har jag inte gjort nåt vettigt. Väntar på att få åka till träningen. Har pysslat lite med min hemsida. Alla snyft-låttexter undet Tänkvärt här är borta nu. Marcus har sitt liv och jag har mitt liv nu. Det som var det var helt underbart men det hör till det förflutna. Ser fram emot att få skriva in kärleks-texter istället, kan ju hoppas att det blir på den här sidan seklet… :-)

Imorrn är det ett år sen som den fantastiska skådespelerskan Johanna Sällström gick bort, endast 32 år gammal. Är så förbaskat jobbigt när nåt sånt händer. Det är bara så tragiskt att en människa själv väljer att avsluta sitt liv, men i svåra stunder kan jag beundra deras mod :-( Hittade en så fin minnesvideo till henne på YouTube, se den här.

Det var nog allt för idag.

Tack och hej, kines-fis! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar