Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 23 februari 2008

Bra träning, skit-väder, annars rätt lugnt

I tisdags var jag på mitt andra besök hos Anna, psykologen. Och det gick väl ganska bra. Nog för att vi är precis i början men tycker hon rör i mer HUR vi ska jobba än att försöka få igång ett samtal. Det märks väl efter ett tag vad vi behöver gå vidare med. Men jag hoppas det blir bra i alla fall!

Var vrålhungrig när jag kom hem så jag tog fram en bit falukorv. Och sen makaroner, minns inte när jag gjorde en så avancerad middag senast, haha :-) På kvällen var det träning. Kände inte alls för det och tänkte nästan stanna hemma, men jag åkte i alla fall. Tjappe var iväg på annat håll så vi hade en stand-in. Och det var en jättebra träning, mycket intervaller och så. Så skönt när vi kör "70/30"(=70% av kapaciteten i 1 minut, sen bara jobba jättelungt i 30 sek, och sen köra så några gånger) och vi får springa hur vi vill över hela planen, då jobbar man ju bara med sej själv, till skillnad mot om man springer på led och måste anpassa sej och så. Var helt mör i benen efter träningen men det var så skönt, kändes verkligen som en bra träning! Åkte hem och sen till Fredrik på kvällen.

Träningen i torsdags gick inte riktigt lika bra, hade ont i benen sen i tisdags och nu skulle vi skjuta. Har aldrig kunnat det men nu var det riktigt jobbigt. Inte ens bredsida, gjorde svinont. Fick reda på varför sen, hade stans blåmärke på vristen, precis över knölen, vette fan hur jag fått det. Om två veckor sätter matcherna igång. Träningsmatcher ungefär en gång i veckan fram till seriestarten, nåt att se fram emot!

Var och jobbade igår. Handlade Burger King-mat åt Pernilla, men jag var inte alls sugen på det så jag sprang ner och köpte Med eller utan-baguette istället. Det gick bra att jobba, vi la in lite ordrar och så, fikade och pratade allmänt skit :-) Kl 18 åkte jag hem, in i duschen för att sen åka iväg och hämta Fredrik som jobbat över och missat bussen, och blivit dumpad av sin chef utanför Ica-Paletten, haha :-) Åkte till Mc Donalds och handlade lite mat, sen vidare till Skänninge. Och vilket jädra väder!! Det spöregnade, kom även snöblandat och blåste som fan. Inte lätt att hålla min lilla bil på vägen. Det var svårt, men jag kunde det!! *HAHAHA* Var riktigt skönt att komma in och sätta sej och glo på film.

Idag blir det att åka till Tranås och Casanovas med flickorna. Är med nöd och näppe jag har råd, tur man får pengar på måndag. Men det ska bli kul att komma ut lite. Men håller mej nog fortfarande bredvid dansgolvet, litar inte riktigt på mina nyvunna kunskaper än :-) Vette fan vad man ska göra fram till det är dags att åka. Kanske borde äta nåt…

Sen är det hundkurser imorrn, blir jättekul att vara i Vadstena kl 9 imorrn bitti *gäsp* Men det är sista gången så det ska jag väl klara av.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Var nervös röven innan jag skulle till psykologen, då blev det lite oroligt men annars så har det varit lugnt den här veckan. Kanske börjar komma upp ur min lilla svacka.

Men Marcus, ditt lilla pucko, vad får du ut av att ha en tjej som bedrar dej???? Du är värd nåt MYCKET bättre, kan du inte fatta det?? Och varför bryr jag mej, jo för att en kompis’ flickvän är otrogen, då reagerar jag, även om den här kompisen råkar vara ett ex. Lilla gubben, det där kommer aldrig sluta lyckligt, kan du inte förstå det??

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar