Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 4 mars 2008

Nya febertoppar och nya anfall

Nu är det ett tag sen jag skrev igen, men det har varit lite mycket. Har varit sjuk och så igen :-(

Måste nämna vår resa till Tranås förra lördagen! Jag, Lorina, Eva och Malin drog iväg för att kolla på Casanovas. Och det var riktigt kul!! Dansade lite med Zoran, kom inte undan :-) Men han för helt kanon så det kändes riktigt bra, måste t.o.m nästan sett proffsigt ut! :-) Det bästa på hela kvällen var när en tjej kom fram till Henrik Sethson efter spelningen och var eld och lågor. "Vem av er är det som ska vara med i Anna Skipper??" (Du är vad du äter). "Näe det vet inte jag, ska det vara nån av oss??" "Jaa, min kompis har sett det på hemsidan!" "Jag vet inte, det är väl Jimpa då" "Men han är ju inte fet. Jag trodde det var du!" HAHAHA, så jädra tarvligt!! :-) Pratade med Henrik sen, han menade på att sådär blir det hela tiden. För några helger sen hade någon gratulerat Pontus till bröllopet och då måste det varit ett överraskningsbröllop, för han kände inte ens till det själv :-) Jaa, livet som popstjärna kan inte vara lätt… :-) Var hur som helst hemma vid halv fyra, stöp i säng ganska så snabbt.

I onsdags skulle mor och far och jag lyxa till det lite och gå ut och äta. Kinesrestaurangen här i stan var stängd så vi åkte till Vadstena. Helt okej mat, men väldigt tomt i restaurangen. När jag kom hem hade jag över 38 i feber, tyckte väl jag känt mej lite frusen… Inte nog med det, nån hade visst hällt gift i maten eller nåt, på natten så slutade magen att fungera helt och hållet. Så på morgonen var jag precis slut, 39 i feber och sönderskavt arsle.

Låg och tittade på film hela torsdagen. På eftermiddagen kom Fredrik och gjorde mej sällskap. Men då var jag riktigt sjuk, hade hög feber och så. Men det var riktigt skönt att slippa vara ensam.

Var fortfarande dålig på fredagen, svor väldigt över att jag missade Sha-Boom på Bolaget *grrrr* Hade ju sett fram emot det!! Vet knappt vad jag gjorde då ens faktiskt. Fredrik kom på kvällen och vi åt lite och så i alla fall.

I lördags var det melodifestivalen och så. Inga direkt oväntade segrare. Vi tog några glas vin och då var det färdigt igen, då small det till i skallen. Hade krampat hemma och Fredrik ringde ambulans. De satte t.o.m nål i armen, SÅ borta var jag :-/ Fick åka hela vägen upp till sjukhuset :-) Där hade jag fått kramper igen. Så jag fick ligga på intensiven över natten. Inget kul alls :-( Fick åka hem långt fram på söndageftermiddagen. Då var vi så trötta så vi stupade i säng och sov några timmar och vaknade lagom till läggdags. Det var min helg det…

Igår var jag hos Neurologen. Och vi kom väl egentlgien inte fram till så mycket, han skulle rådgöra med sin docent hur vi skulle göra med mediciner och så. Och sen var det jobb. Vårgrejerna har börjat komma in nu så det är jättekul med lite nytt i butiken!

Nu ska jag strax iväg till Anna, se vad vi ska prata om idag.

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar