Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

tisdag 11 mars 2008

Magsjuk kryssning och närapå näck inför försäljare

Förra veckan var det dags för kryssning igen, Casanovas spelade. Hade ju mått rätt risigt ett tag, febern och anfallen på helgen och så, och på onsdagmorgonen vaknar jag och mår verkligen tjyvtjockt. Kändes som jag var bakis modell värre ungefär. Men men, upp och hoppa, packa ner det man kom över i klädväg samt det nödvändigaste och sen ge sej iväg. Bussresan funkade bra, satt och lyssnade på mp3, drack en Smirnoff ice och sen coca cola, klämde i mej en korv i Nyköpingsbro. Sen hann vi inte mer än upp till terminalen så var det kört, magen ballade ur helt. Fick leta på första bästa toalett, sen fick jag typ sitta utanför där på en stol och störta in med jämna mellanrum. Mådde riktigt risigt ett tag där, undrade hur det här skulle gå. Ringde hem till pappa och pratade lite och fick den briljanta idéen; Treo. Det har räddat livet på mej förut! Och ännu mer briljant var att Katarina hade med sej ett rör! Tog en och mådde bättre ganska så snart. men magen gjorde det inte, fick fortsätta springa på dass. Vägen till båten gick bra, men i hytten fortsatte det hela. Sen kom nästa ängel med Immodium. Fast fasen vet om det hjälpte egentligen. Jag skulle ta två och sen en varje gång jag gick på toaletten, blev ju 5-6 stycken :-/ Buffén var inte rolig alls, satt och pillade med en bit kycklingfilé. Till slut gav jag upp och gick ner i hytten och la mej. När de andra ätit klart gick vi och handlade.

Framåt kvällen blev det bättre, så jag kunde lyssna på Casanovas och vara lite på discot och så. Men jag har aldrig varit så nykter på en kryssning som jag var då. Kom väl i säng runt 4. Dagen efter mådde jag i alla fall bättre än de allra flesta, haha :-)

Det var riktigt skönt att komma hem på kvällen, slänga sej i duschen och sen åka till Fredrik.

I fredags var det möte om min framtid. Och dagarna på Wallride är räknade :-( Nu ska jag in i nåt samarbete mellan arbetsförmedlingen och försäkringskassan (kan det bli mer än kaos??) där jag ska ut till ett företag där jag har chans att så småningom få riktigt jobb och så. Det ska bli väldigt spännande att se vad de hittar på för nåt.

Helgen var lugn, förutom att jag lyckades med en riktigt pinsam sak. Jag hade precis kommit ur duschen i lördags när det ringde på dörren. Jag hade bara handduk så jag planerade inte att öppna, men så kollade jag ut genom ögat och såg en mörk kille utanför. Jaha, Fredrik! tänkte jag, utan en tanke på vad klockan var eller så. Så jag öppnade och utanför stod en ung snygg försäljare från Com Hem… Aj som fan… Och den började yra om att sänka mina kostnader och bla bla, och snål som man är så låter ju det alltid bra, då skulle han komma in och diskutera avtal och sånt. Och där står mina tre öllådor från Åland i hallen, på diskbänken står tomma ölburkar och två vinflaskor. Undra just vad grabben tänkte om mej :-) Ville bli av med han så snabbt som möjligt så jag undrar vad jag skrev på egentligen… :-/ Kunde inte annat än garva åt mej själv sen :-)

Annars så roade jag mej med att titta på Stefan Holm och sen Andra chansen. På söndagen kom Fredrik upp och vi glodde på Beck och käkade pizza.

Igår var det jobb som vanligt. Vi har fått in en massa vår-nytt nu så det är kul! Blev kär i ett par Nikita-byxor så om nån har 900 pengar över så… :-D Snygga kläder har vi men hutlösa priser!

Nu ska jag snart iväg till psykologen, nervöst!!

Tänkte avsluta med två intressanta citat:

Let’s dance-Carin Da Silva beskriver sin pojkvän:
-Jag gillar öppna män som jag kan vara mig själv med – för jag är lite konstig, haha. Jag kan liksom sätta på en asdålig låt och börja fuldansa och Niklas tycker att jag är ”helt störd”, men han låter mig vara störd och accepterar mig för den jag är.
Tösen må vara söt men hur står det till i skallen där egentligen?? Visst att budskapet är gulligt, men avslöjar man precis vad som helst bara för man blir intervjuad…??

Min kära syster rapporterar från Norge:
jag längtar som satan faktiskt. jag vill krama mamma och pappa och pussa elliot:)
Jag behöver ju inte tänka ut några julklappar där i alla fall…!

Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar