Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 6 februari 2008

Nytt försök…

Gör väl ett nytt försök att skriva efter dagens skit, då datorn bestämde sej för att inte spara det jag skrivit.

Kan väl börja med att prata om väder, alltid bra. Det har varit fint de senaste dagarna, sol och vindstilla. Mulet är pest men blåser det, då är det vedervärdigt!! och det har det gjort ett tag nu, så det är riktigt skönt att vinden verkar ha gett med sej.

I fredags var jag ledig, Pernilla och Jennifher var i Stockholm, på mässa. Åkte hem till mor och far framåt kvällen, åt och så. Kollade på Let’s dance och då ringde Leila och frågade om vi ville komma över. Så det gjorde vi. Åt skaldjur och drack och drack lite till :-) Efter ett tag gick vi hem till oss, spelade musik och drack lite mer. Kl 3 gav jag upp och gick upp och la mej. Vaknade till vid 6 och då var det fortfarande ett jädra liv nere. Kändes inte som nån större idé att gå in till pappa kl 8 och fråga om han skulle med på hundkurs :-) Så jag och Elliot åkte själva. Vi gick promenad i Motala, var så satans arsle-kallt så jag höll på att frysa ihjäl!! Hade stora problem att koordinera kroppsdelarna när jag skulle köra hem. Bäddade ner mej med filt, mössa, vantar och raggsockor i soffan, och somnade som en sten. Vaknade och mådde fan så jag messade Ewa och sa att jag hoppade över dagens andra kurs, småhundskursen i ridhuset. Sov i princip hela det dygnet. Lurade vid nåt tvprogram en stund, sen sov jag i gen. På kvällen åkte jag och pappa till Mc Donalds och handlade mat. Råkade svänga förbi Godishuset också… Sen åkte jag hem till mej.

Gick upp skapligt på söndagen och begav mej till Skövde. Där fanns Gitte och mina två "barnbarn". Och de var inte ett dugg söta! :-) En riktigt trevlig dag men när jag kom hem var jag ordentligt trött.

Igår var det jobb. Passade på att förnya garderoben lite då Jennifher hade garderobs-utförsäljning :-) Smidigt sätt att hitta nya kläder!

Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Apoteket, knarket började sina, men det är åtgärdat nu :-) Sen kunde jag inte låta bli Med eller Utan’s kyckling/chili-pasta. Har längtat efter den sen de hade den senast! Och jag gissar att det kommer bli fler besök där i veckan… :-)   Och sen ikväll så var det träning. En bra träning, känns i benen att man gjort nåt. Fast grusplanen hade frusit och var stenhård, jobbigt att springa på. Lär ha ganska ont imorrn…Men men :-)

Har varit lite sådär ett tag, hörde i lördags att det var bråk i Marcus’ mamma och styvpappa’s lägenhet. Och nog för att det är ex-familj men de behöver ju inte ha ihjäl varandra för det…! Och jag tycker om allihopa fortfarande, hur mycket som helst!! Men ikväll nu så har jag pratat lite med Marcus. Och allt var lugnt nu så det är skönt.

Nu är det läggdags!

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar