Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

måndag 28 april 2008

Sambo, mässa och jordskredsseger

Då har man gjort det hela offentligt då. Det började som ett skämt men slutade i största allvar. Vi hittade, vad som ser ut att vara, världens mysigaste 3:a på Storgatan. Vi fick komma dit och titta och den var verkligen fin! Stor, ljus, luftig, bra planerad, fräsch och så. Det enda var att balkongen låg åt helt fel håll och att de som bor där nu fick välja tapeter. Det var kanon i alla rum utom i "lilla" rummet. De har ju en liten flicka så de väggarna är chockrosa… Det är iofs ingen ful rosa, så det får funka "så länge", så att säga. En dag kanske det är mindre passande… *fniss* :-) Men den 1:a augusti så bär det av, då blir vi vuxna på riktigt, haha :-)

I fredags var vi på traditionsenliga tatueringsmässan i Borgen i Norrköping. Jag hämtade Fredrik efter jobbet och sen plockade vi upp Therése’s lillebror Linus, sen bar det av. Mötte upp Therése och Martin vid Borgen, sen gick vi in. Och det var ungefär som vanligt, man gick runt och tittade. Bläddrade i lite kataloger och så. Åt en hamburgertallrik, kollade bland piercingarna, studerade sexshoppen. Vissa studerar mer än andra, man kan ju undra om Therése’s gosse bara duger till att laga mat, HAHA :-) Nääää, det var taskigt… :-) Men vi hade som vanligt trevligt! Efter några timmar är man helt mör i benen, så då bestämde vi oss för att åka hem.

I lördags var det Vårfest på stan. Lite artister, öppet extra länge i butikerna och så. Efter en sväng på stan, där jag såg Lasse-Stefanz i sin buss och ett konstaterande att Sanna Nielsen är ungefär lika lång som mej….när hon sitter ner!… så knallade jag upp till Wallride och hjälpte till där. Det var riktigt trevligt! Extra kul att se Olov på benen efter sin stroke! Sen hämtade jag Fredrik och så åkte vi ner till mor och far. Åt, drack, spelade spel, släppte bomben om att vi skulle flytta, haha :-) Sen åkte vi hem, jag fick en välförtjänt öl, vi kollade på Gustaf 2 och sen var det sova.

Igår hade vi vår andra seriematch för säsongen, mot Degerön/Godegård. Och visst, vi var väl förhandstippade och kände det lite på oss, men vi gick ut och körde. I halvtid stod det 11-0 till VGIF’s favör, fingrarna tog slut och jag tappade räkningen, haha :-) Tillställningen slutade 24-0…. Frågan är om det ens ska gå… Men men, det gjorde det. Jag fick spela andra halvlek och det funkade väl skapligt. Snurrade lite i anfallet, spelade fram, rensade lite bakåt. Kändes roligt att spela! De här lagen passar mej, det går att dribbla bort dom, slå lite genomtänkta pass, springa ifrån dom, de har lite halvtaskig kondis, då trivs Sandra! :-) Så nu leder vi serien efter två matcher på 6 poäng och 35-1 i målskillnad, jag tycker det är ganska bra! :-)

Nu ska jag snart till jobbet. De ringde precis från psyk, Anna är hemma den här veckan så tiden ställdes in. Precis lagom, då jag bett om sjukintyg för att mitt gamla går ut på torsdag, allt är precis som vanligt! *suck* Men jag skulle ringa mottagningen på telefontiden sen, så ska det förhoppningsvis ordna sej.

Ikväll är sista gången på buggen. lite tråkigt, har varit kul att hålla igång! Nu får man gå ut i verkligheten istället, haha :-) Ramona och jag pratade om att åka lite, så det lär det bli! Känns som att man bör hålla kunskaperna ständigt uppdaterade vad gäller detta. Sen blir det säkert fortsättning i höst, det är kul!

Nähe, om man skulle göra lite nytta. Förresten så skrivs det dåligt i min nya fina gästbok…! ;-)

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar