Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

lördag 11 februari 2012

Tränings-period och bild-bomb från senaste tiden

Rensade telefonen på bilder häromdagen, tänkte frigöra lite utrymme. Hittade en hel del godbitar som jag tänker dela med mig av men det blir lite senare!

Även igår blev det träning. Vet hur jag fungerar. Börjar jag fuska - "Äh, jag åker imorrn istället!" - så fortsätter jag på den linjen och då blir det inget av det alls! Fast något som inte känns helt hälsosamt är att när jag får mina ryck så tänker - jag lever - TRÄNING!! "Om jag tar 'långa' vägen till badrummet (jag har två vägar dit) så får jag mer motion!". Tänker på ungefär vartenda steg jag tar. För att inte tala om vad jag stoppar i mig. Studerar näringsinnehållet i allt, jämför och har mig. Och jag vet att beteendet är ätstört men jag vet med mig att det bara är en "svacka". Eller en "topp", beroende på hur man ser det. Och för att jag vet att vill man nå resultat i form av att forma kroppen, få muskler, gå ner i vikt, få kondition, vad det nu må vara, så finns inga genvägar! Magnus Betnér sa det suveränt: "Dieter hit och dieter dit, störningar i ämnesomsättningen etc, spring mer än du äter så går du ner i vikt, enkel matematik!!". Jag säger inte att det inte finns sköldkörtelrubbningar eller andra rubbningar som gör att vissa har väldigt svårt att gå ner i vikt men fortfarande är matematiken väldigt enkel. Vill man att nåt ska hända så får man jobba på. Och man blir inte "smal" av att skippa lördagsgodiset och ta två promenader i veckan. Tyvärr...

Så jag drog iväg igår förmiddag. När jag kom till Actic upptäckte jag först att jag fått med mig hänglåset till skåpet men inte nyckeln. Heja... Tur att de fortfarande har skåp som man kan stoppa pengar i. Och skönt att jag upptäckte det innan jag hunnit byta om och trycka igen låset... Sen hade jag glömt sport-bh. Så jävla moget... Tvättade i förrgår och alla träningskläder hängde bredvid varandra. Jag fick med mig allt utom bh, fast det hängde bredvid varandra. Vad glad jag blev... Vad göra..?? I helsike att jag vände och åkte hem igen. Fick väl köra på så gott det gick i "vanliga" bh'n då. Cyklade som uppvärmning, så långt var det lugnt :) Maskinerna gick också helt okej. Sen skulle jag springa. Tillåter inte mig själv att åka dit utan att springa. Jag kan väl säga som så att det blev bara tre km på löpbandet och fasen vet om jag inte slog nån form av personligt hastighetsrekord :) Men är skallen efter så får kroppen lida...

Och nu har äntligen allt ordnat sig med PayPal. Tillslut nöjde de sig. Men så jävla fult, de reserverade ju 15:- på mitt konto som jag sen skulle få tillbaka när jag knapprade in en kod på deras sida som jag skulle få i samband med att avsändaren visades på kontoutdraget. Jag fick tillbaka 15:- men inte till vanliga kontot, utan på PayPal-kontot... Vet inte hur smidigt det är att få över dem till vanliga kontot igen, för PayPal tänker jag då aldrig beblanda mig med mer igen!! Nu har jag ju aldrig gjort det men lika fan la de sig i mina betalningar! Skithögar.

På tal om skithögar så ringde en handläggare från Försäkringskassan igår och ville prata om min ansökan om aktivitetsersättning. Man kan ju spy på dem. De sitter och beklagar hit och beklagar dit, beklagar att de avslår, beklagar att de har sina regler, beklagar att de måste ha in mer material. Så i helvete heller att ni gör, håll bara käften och säg varför ni ringde istället!!

De utlovade korten då...

Kan ju börja med att visa att jag äter och överlever. Dock en ganska ensidig kost, men bättre att man stoppar i sig det man faktiskt tycker om!
Rimmar väl ganska illa med min träning och snabba kolhydrater, men va' fan... Jag är som sagt inte ätstörd i alla fall! :)
Snabbmakaroner och köttfärssås
Snabbmakaroner, falukorv och vita bönor
Utsikt från ett av mina fönster:

Badkar har jag som sagt. Använder det inte störande ofta, men ett par gånger har jag varit i där:

Fylla väggarna har jag inga problem med :)
Klanen som vaktar mig när jag sover
Stans stoltheter - Piraterna!
Här bor nån med för mycket fritid... Två av kreationerna.

För några veckor sen var jag och Therese i Cloetta Center och tittade på Djurgårn-Linköping. Pisk för stockholmarna med....jag minns inte ens men 5-0 eller nåt, så Sandra var mindre stolt då. Men ett par bilder blev det i alla fall!

Förra veckan var jag hus- och djurvakt. Då blev det såklart ganska mycket kort. Vissa av djuren är mer linslusar än andra...
Oskar räcker ut tungan :)
Oskar tar en tupplur
Elliot med sin koloss till son
Robban - min "lille" kisse!
Oliver, som fyllde 7 år i söndags! Och Robban
När katterna får godis med kattmynta i så bär de sig åt så pass så jag var tvungen att filma! :) Det är Robban och Oliver som håller sig framme. Elliot är framme och snor åt sig godis och Rasmus visar sig lite i slutet.




När jag ändå var hos mor och far och passade jag på att riva lite i några kartonger som jag hittade och som jag glömt att jag hade!
"Arbetsgivarintygen" så annorlunda ut förr... :) Men vilka tider!!
Däremot Sandra såg inte SÅ annorlunda ut förr.... Eller?? :) Tidigt 90-tal.
Sen fick jag rapport från Fredrik och det är ju på sätt och vis skönt att höra att Hedwig är sig lik, i alla fall så länge hon inte är det här...! :)

Det var bild-bomben det. För er som följer mig på Twitter var det väl inga större nyheter.
Undra vad jag ska hitta på resten av lördagen nu då. Och vad jag ska äta till snabbmakaronerna idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar