Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

söndag 19 augusti 2007

Dyngsur, körrgårn och en stukad fot

Årets skyfall kom i torsdags. Precis lagom till vår träning. Jisses vad blött det blev!! Men det var bra träning, bra fart och kämpaglöd. Så blev det dessutom saft och bulle efteråt! :-) En riktigt huttrig hemfärd blev det, ingenting var ju torrt, även fast man försökt rädda en tröja. Var inte på något vis fel att ställa sej i duschen hemma sen…!

Igår blev det sovmorgon som vanligt. Mådde riktigt bra så jag tänkte att jag skulle ta en sväng Ungefär så här nära kom jag morfarupp till kyrkogården, har ju inte varit där sen morfar gick bort. Men det skulle jag inte gjort, var riktigt jobbigt :-( Fast jag kom väl vid helt fel tidpunkt dessutom, klockorna ringde, Fonus höll på att lasta in en kista, en vaktmästare la ut blommor utanför efter en tidigare begravning. Blev väldigt mycket på en gång där. Fixade inte att gå in i minneslunden. Får försöka en annan gång igen. Är glad att jag åkte dit i alla fall.

På eftermiddagen tog Lorina och jag en pizza på stan, så gick vi in på Wallride och pratade med Jennifer, Pia, Stefan och Jonathan. Kul folk det där, man har aldrig tråkigt med dom! Gjorde en liten miss när jag råkade kalla deras miniatyr-skateboardramp för bilbana men jag hoppas att de kan förlåta mej snart :-D

Sen blev det hem till duschen och så iväg till Vadstena och Marcus. Kollade på Shrek, himla skojig film! :-) Sen var det läggdags, pojken skulle ju upp och spela match idag.

Hem och duscha, hämta Elliot, åka och och tanka och sen hämta Anna, så följde vi efter ”våra” pojkar till Gammalkil där matchen var. Så idag har man varit på lite seightseeing på landet. Man tycker ju att om man ska till Gammalkils IP så bör man ganska logiskt åka in i samhället Gammalkil, men icke. Förbi bara och så låg planen mellan två åkrar typ :-) Tur Anna var med, själv hade jag aldrig hittat! :-)

Efter tre minuter lyckades Marcus vricka foten, så sen var den underhållningen slut! :-) Fick glädjas åt att grabbarna vann med 4-0 och att Annas Dennis gjorde ett antal mål istället! Var riktigt kul att kolla faktiskt!

Imorrn är det vår tur att spela, ska iväg till Sturefors. Kan ju hoppas att det går bättre än senast i alla fall, för det var fasen inte roligt…!

Nu ska jag sova. Längtar efter min lille skrutt med klumpfot! :-)

Gonatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar