Till er som på något sätt halkat in på enbart bloggen;

Jag har även en hemsida där jag skriver mera om vem jag är, om min Asperger, jag har mera bilder, jag berättar om resor jag gjort, skriver om mina djur, har en minnessida, en gästbok och mycket mycket mera!
Se sidan här!


Blogg listad på Bloggtoppen.se
Photobucket

onsdag 15 augusti 2007

Sol, nya strumpor och tjejsnack

I måndags var det dags för sommar igen. Blev en tur till Jerusalemsbadet, åkte ensam när ingen hade tid att följa med. Riktigt skönt att ligga och filura i sin ensamhet, läsa, lyssna på musik, slumra en stund. Sen blev det hem och lägga sej en stund på balkongen. Dagen gick till solning, kort och gott.

Igår var jag nere på stan och gjorde lite ärenden. Mina fotbollsstrumpor är trasiga så jag behövde nya, så jag passade på att införskaffa några extra par, så nu kan jag springa och skjuta så fötterna glöder igen, ha ha ha… :-) Sen så hade min dosa till internetbanken pajjat, det fattades några rader i displayen så det var lite halvknepigt att lista ut siffrorna ibland, så när jag ändå var i krokarna så gick jag in på banken och bytte. Pratade med Micke en stund, och även Kenneth, som jag hade i biologi för typ 50 år sen, som kör taxi nu. Helomvändning :-) Sen käkade jag och Micke på stan, körde en pastaladdning inför träningen.

Träningen jaa… Som jag svurit över denna förbaskade ihåliga gräsmatta till fotbollsplan, Skinnarängen!! Har sagt sen allra första dagen där att en dag kommer en fot att gå av i håligheterna. Och i går var det i alla fall nästan dags. Trampade fel när vi spelade och råkade landa på Saras hälsena, var inte riktigt meningen, men jädrar vad det drog till i foten!! Vågade inte riktigt känna efter om något hänt med den, men kunde ju gå i alla fall. Efter en stund var det ju dags igen, trampade till på något mystiskt vis, fick stans värk längs hela utsidan av foten. Springa funkade skapligt, men gå baklänges gick inte alls. Näe gillar inte den där planen alls!! Som tur var så blev det inte mycket svullet eller så, så det ska nog snart vara bra igen, får väl köra tejpad ett tag i värsta fall.

På kvällen låg jag och glodde på film, gick igenom Leonardo diCaprio-hyllan med The Beach och Romeo & Julia. Messade lite med Marcus som var på kräftskiva och han kom på att han ville sova hos mej, och jag hade absolut inget emot det, så kl 02 hämtade jag honom i Vadstena… Stackarn, han var inte vidare pigg imorse kl 06 när han skulle upp till jobbet! :-) Men riktigt skönt att ha någon att sova tillsammans med igen i alla fall.

Idag blev det middag med Therese, som jag inte sett på hela sommaren!! Hon har ju en tendens att dra iväg ut på landet p.g.a jobb, kärlek etc :-) Men idag sågs vi och gick igenom sommaren. Mycket prat och skratt blev det, som vanligt. Även kanske en del prat-som-generar-restaurangens-övriga-besökare, men det hör till, det bjuder vi på! :-) Somnade som en sten i soffan när jag skulle hämta Elliot hos pappa, vaknade 22.20 och åkte hem. Hoppas man kan somna om nu.

Ajöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar